0 reaktioner på ”Fyra helt olika stilar

  1. Tack för svaret & visst kan det vara så att du är partisk men so what;)) Jag läser ju hos dig för att du ofta har bra tips;))Jag föll för den digitala klockan och kanske för den i trä….Men den jag har liknar mest ett gökurtyp som den i översta vänstra hörnet;)Ha det gott, kram Milla

  2. Gillar den ni har, den med bara visare. Vi köpte ju en sån fast i mindre storlek till F´s päron för nån jul sen, diskret och snygg. Träklockan kunde få sitta i vår bastu, för att påminna bastubadarna om att tiden fortsätter ticka på även när man sitter med naken stjärt och en öl i näven ;)Då fixar vi lite käk på lördag, blir trevligt. Vi kan ju höras om tid, men skadar inte att komma igång någorlunda tidigt =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s