Påskefterlysningar

Jag har två påskrelaterade efterlysningar. För det första så skulle jag vilja efterlysa bilder på era påskpynt, gjorde samma sak under julen och det var riktigt roligt! Då kan jag sammanställa ett eller flera inlägg. Har du en bild som du vill bidra med så maila mig på mail@inspireramera.se med rubriken ”Påsk”.

Den andra efterlysningen är det här fina påskägget från Cult design. Har försökt hitta ett, men de verkar ha slutat sälja dem. Så går det om man väntar för länge antar jag. Har du ett ägg till övers och vill sälja det till mig eller känner du till något ställe som fortfarande säljer? Hör gärna av dig!

Påsktips!
Vill du färga dina ägg? Här är ett inlägg från förr som berättar hur du gör.

0 reaktioner på ”Påskefterlysningar

  1. Kul idé har mailat ett ägg till dig;) Glömde att skriva min bloggadress men du kan väl ordna den ändå;)) Kram Milla, på kvasten på väg till Blåkulla:)

  2. Har ett sådant ägg och jag bara älskar det. Vet dock inte vart man kan få tag i ett sådant. Kolla gärna in mina blogginlägg om påskpynt.Kram Karin

  3. åh, ett sånt har jag:) fast dock vill jag behålla det.. men är det inte så att det där är förr förra årets påskpynt? dom säljer ju inte sånt så länge..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s