Robust romantik

Inredaren Jimmy Schönning har i samarbete med Åhléns och Renée Voltaire dukat bord med några olika påskteman. Här ser ni hans dukning under temat Robust romantik. Visst har han härliga och annorlunda idéer när det gäller dukningar? Vill du veta mer om Jimmy kan du läsa min intervju med honom här.Pressfoto: Åhléns

0 reaktioner på ”Robust romantik

  1. Han gör mycket läckra saker Jimmy :-)Jag kommer igen med en mer vardaglig blogg med inslag av pyssel, lovar hojta när det är klart! Tack för omtanken! Kram Jenny

  2. Ja, det var verkligen kul att gå och titta i den lilla butiken, dock skulle jag gärna vilja veta var hon får tag på alla fina saker som hon har där ;)Härliga dukningar! Jag längtar tills vi får ordning/ har flyttat färdigt så att jag också kan göra fina dukningar 🙂

  3. Hoppas din påsk har varit bra. Själv har vi byggt på huset och hunnit med några snabba middagar emellanåt. Längtar tills vi flyttar in om några veckor. Det kan man inte direkt tänka sig då man ser bilderna hur det ser ut nu.Ha det bra.Kramar Anette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s