Vi flyttar!

Nu när jag inte längre är student på Umeå Universitet så är det dags för oss att flytta från vår studentlägenhet. Just nu söker vi efter en 2:a med öppen planlösning. Den perfekta lägenheten skulle ha parkett, klinker i hallen och kaklat badrum och givetvis en balkong i söderläge med bra utsikt. Det är det vi siktar på och så får vi se vad vi får tag i. Ikväll ska vi titta på en hyreslägenhet som byggdes 2008, den har balkong i västerläge, öppen planlösning och troligtvis kakel och klinker.

Det negativa är att lägenheten ligger på första våningen och inte är så mycket större än våran nuvarande (44,9 m3 istället för 43,2 m3), så det ska bli spännande att se vad vi tycker om den. I och för sig känns onödigt att skaffa en 3:a eller en allt för stor lägenhet eftersom vi fortfarande siktar på att bygga hus framöver. Vi ligger först i kö, så vill vi ha den blir det att flytta den 1:a juli.

0 reaktioner på ”Vi flyttar!

  1. Kul att flytta till nytt!! Lägenheten ser välplanerad ut på ritningen, återstår att se om den är det i verkligheten oxå! Större lägenhet är ju mycket dyrare, vilket blir sparade pengar om ni knör i hop er ett tag :)Kram, Emma

  2. Kul att vi får se planlösningen..ser ut att vara en bra planlösning med flera förvaringsutrymmen;) Hoppas ni hittar det ni behöver tills husbyggandet tar vid;)) Kram Milla

  3. Den ser fin ut och kanske är sovrummet lite större än det ni har nu? Hursomhelst så är det alltid kul med nåt nytt, även om det innebär en massa jobb.Ha en fin dag.Kram

  4. Ser ju trevlig ut. Ni har inte funderat på att köpa en lägenhet istället. Brukar ju va en bra grej att ha när man ska köpa/bygga hus framöver. Vi upplever att det är en bra grej att lära sig med lån å så innan man går vidare åsså kanske man gör en liten vinst den dan man säljer!??? Hoppas ni hittar nåt ni blir nöjda med i alla fall. Kramen, Maria

  5. Spännande med en flytt! Jag tycker planlösningen ser väldigt trevlig ut, så jag hoppas den är lika bra i verkligheten. Lycka till! Kram Anna

  6. Min kompis ska snart sälja sin 2a på Tomteboda. Jättefin lägenhet med liten balkong. Öppen planlösning kök och badrum. Kaklat badrum med badkar. Sovrum med klädkammare ( de har inrett den som barnrum) Kommer snart på hemnet!

  7. Hoppas att ni hittar er drömlägenhet. Jobbigt bara med flytt, man har ju mer saker än vad man tror. Hjälper just nu mina föräldrar att flytta och det samlas grejer efter 20 år i ett hus. Men snart är det klart!/Karin

  8. Åhh, så spännande! Är ju faktiskt himla kul och kolla lght/hus. Ibland skulle jag vela flytta bara för att få kolla;)Kommer ni bli kvar i Umeå alltså? Eller beror det på jobb?Kram/C

  9. Åh, det ser ut som vår lägenhet på Liljansberget 🙂 Dom är jättefina, även fast de är små. Planlösningen är kanon!Hoppas ni hittar en bra lägenhet

  10. Bokmalen:Det känns onödigt att köpa lägenhet nu, då vi vill bygga hus så fort det blir läge. Då slipper vi oroa oss om lägenheten blir såld och om vi förlorar eller vinner pengar på den.Anonym:Lägenhet låg på Liljansberget så du är rätt! Tyvärr kändes lägenheten på gränsen till liten så det blev inte den. Synd för läget och området är fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s