Ett år senare

Vår lilla bengal Saga (Bedtimes stories) har blivit stor. Hittade de här bilderna från förra påsken och tog några nya så ni får se hur mycket hon har vuxit. Hon är fortfarande en vilding, har massor med energi och beter sig mer som en hund än en katt. Saga vill exempelvis alltid följa med i famnen när jag hämtar posten, apporterar och kommer springandes till dörren då man kommer hem.

Visst kan man bli smått tokig på hennes envishet och dagliga upptåg, men det är det värt. Större personlighet får man leta efter. Sista bilden ser ni ett av hennes mer busiga uttryck.

Givetvis gillar jag våra två andra katter minst lika mycket. Det är det som är så härligt att de alla har sådana olika personligheter och behov. Diva knorrar exempelvis åt en om man gör samma läte och kommer springades för att mysa och Nova är istället väldigt fascinerad av vatten och avgudar marken Tommy går på.Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Ett år senare

  1. En sån underbar katt! Är katterna kompisar, eller tolererar de bara varandra? Funderar lite på att skaffa kattkompis till vår Doris, men hon är utekatt och verkar ha en del kattkompisar här i grannskapet, så…

  2. Visst är det härligt med deras olika personligheter. Katter är underbara. 🙂 Vi har ju våra två busar, som trots att de är syskon är helt olika.Hon är verkligen fin er Saga. Bengal va det va?Kram Catrin.

  3. Den är verkligen ett blickfång som man kan se på hur länge som helst!Vilka ögon, vilket mönster. Jag älskar ju katter, vi har 3 tycken nu. Morris, Maja o Mozart:) Mozart var vi till Sthlm o hämtade. Men vad fort de växer.Man är sugen på att ha en liten helatiden. Börjar bli farligt det här 🙂

  4. Dessa nya bilder har jag missat på saga=) Har haft lite fullt upp i sommar så jag är lite sen med en komentar… Hon ser superfin ut, liknar sin syster väldigt mycket 😀 Hoppas ni får en trevlig fortsatt vecka..önskar Ann-Sofi och bengalgänget

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s