Iittalas nya färg water green

När vi var nere i Sundsvall så passade vi på att svänga förbi Iittala outlet och köpte några kivilyktor och vattenglasen kartio i den nya färgen water green. Började fundera hur många kivilyktor jag har hemma och räknade dem till 15, betydligt fler än jag trodde. Fast ljuslyktor kan man ju inte ha för många av.Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Iittalas nya färg water green

  1. Åh, jag älskar den färgen! Makalöst nog lyckades jag med att INTE köpa nåt i den serien när jag hade promenadavstånd till outletbutiken i Lidköping i 3 veckor i höstas…

  2. Håller med, ljuslyktor får man aldrig för många av! Själv har jag inte en endast Kivi, trots att jag tycker de är superfina. Du ser ut att ha valt en fin färg! Hoppas du haft en skön påsk,kram!

  3. Jag tror jag har 10 kivilyktor =) Köper också alltid nya på Iittala outlet. Riktigt snygg färg var det, och glasen var ju hur fina som helst!!

  4. Jag vill nog inte ens räkna efter hur många kivisar jag har… Då måste jag ju erkänna för J att jag kanske har tillräckligt många redan.. ;)Jag köpte faktiskt de nya häromsistens, de är ju superfina! 🙂

  5. Hej! Vad borde jag som kille köpa för vårjacka? Jag vet inte riktigt vad jag ska leta efter.. Som man även kan så på blogg.se's framsida :DFölj mig gärna med bloglovin.Snygga glas.

  6. Den är ju så fin den nya färgen 🙂 men man ska inte ge sig på att räkna, det blir lätt skrämmande många märkte jag senast. Man får nästan börja hitta på ursäkter för varje exemplar som man har ståendes nånstans 🙂

  7. Jättesnygga färger! I löv Iittala! Vi har oxå Kartio glasen och Kiwi lyktorna. Vi har även två andra typer av dricksglas som jag har glömt namnen på och sen har vi rödvinsglasen Essence. Och sen har vi lite tallrikar oxå 🙂 Nu har jag siktet inställt på champangeskålarna i Essence serien. De e to die for!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s