Jakten fortsätter

Det blev inte lägenheten vi tittade på, dels var förrådet för litet och sedan kändes lägenheten mindre än våran nuvarande. Annars var det fräsch och fin! Nu ligger vi etta på två till lägenheter som vi ska titta på som ser helt annorlunda ut. Känns bra att inte låsa in sig på en sorts planlösning. Tack och lov har vi lång kötid så förhoppningsvis kan vi välja och vraka lite.

Första lägenheten har balkongen i söderläge och är 60,9 kvm. Andra lägenheten har en balkong i söderläge och ytterligare en balkongen i norrläge och är på 63 kvm. Båda är byggda 1992 så de borde vara fräscha.

0 reaktioner på ”Jakten fortsätter

  1. Baserat bara på planritningarna röstar jag för lgh 2 – med två balkonger, större badrum och rejäl klädkammare i lägenheten. Den har dessutom kortare transportsträckor mellan vardagsrum, badrum och sovrum, vilket är bra. Hallen känns trevligare och mindre korridorlik. Lycka till!

  2. Ja två balkonger verkar ju trevligt. Det är svårt att hitta boende som känns helt rätt. Hoppas någon av de där lägenheterna känns toppen och att ni får det ni vill ha!Vi ska testa att sälja våran nu och försöka hitta en hyres att bo i tills huset blir klart… Inte det lättaste att få allt att klaffa.Kram!

  3. Vad spännande att få följa med er i bostadsletandet.Vore det upp till mig så är lgh nr 2 klockren. Den har en riktigt bra planlösning och en klädkammare är inte helt fel. :)Ha en fin dag.

  4. Jag lägger också min röst på tvåan. Klädkammare är verkligen världens bästa uppfinning. Det ryms så mycket skit som ingen förutom en själv behöver se eller ens veta om. 😉

  5. Tack! Vi gillar också vårat hus och är nöjda med alla våra val:) Nyfunkis tycker jag har underbara linjer och ljusa härliga lusinsläpp så jag är så glad att vi byggde ett. Hoppas ni kommer att bygga erat dröm hus en dag för det är en speciell känsla:)Kram

  6. Det här ser ut till o va mycket bättre alternativ än den första lägenheten! Iaf utifrån planritningarna och storleken på dem. Jag gillade oxå läggenhet 2 här. Men det e ju svårt o bedömma helt, den kan va flu o sliten o den första kanske superfin o fräsch :-)Trevlig hel o lycka till med lägenheterna!

  7. Åh, vad mysigt att gå på visningar.., planera och drömma om hur man vill ha det:)Önskar er lycka till och att ni hittar det ni vill ha!kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s