Renovering hos Susanne

Susanne som har bloggen Snusans inredningsblogg har gjort en fantastisk renovering av deras vardagsrum, sovrum och en även uppiffning av hallen. Läs mer om deras renovering här.

Kan du berätta lite om dig själv?

Som liten sysselsatte jag mig med att ordna mina leksaker i färgordning och ritade planritningar som jag möblerade om och om igen. Åren har gått men färg & form och inredning är fortfarande ett stort intresse. Nu bor jag med min sambo i ”minitvåan” som vi renoverade 2007. Vi blev mycket nöjda med resultatet och har trivts jättebra. 2009 kom våran nya familjemedlem och minitvåan blev om möjligt ännu mindre. Det är otroligt vad mycket plats en liten bebis kan ta. Nu är det hinderbana runt klossar, gåstolar och sjungade giraffer så vi har tagit beslutet att äntligen bygga det där huset som vi alltid har pratat om… I sommar påbörjas bygget av vårat nya hem där vi ska skapa nya minnen.

Hur skulle du beskriva din inredningsstil?
Min inredningsstil känns ganska splittrad. Å ena sidan är den rätt stram och sparsmakad med enkla, rena linjer utan en massa ”lullull”. Jag blir stressad av att ha en massa saker framme. Å andra sidan skulle jag vilja gå loss med starka knalliga färger, kitshiga möbler och göra enorma färgsprakande väggmålningar. Jag har lovat mig själv att jag ska röja runt med mina idéer utan begränsningar i klädkammaren i nya huset.

Har du något tips att ge andra som funderar på att renovera?
Mina tips till andra som ska renovera… hmm… planera väl, samla tapetprover, golvbitar, färger, tyger, etc. och se till att nyanser och annat passar bra tillsammans i verkligheten och bara inte i huvudet. Tänk på belysningen. Den gör minst lika mycket som övrig inredning och kan ge spännande effekter. Använd dimmer och flera olika sorters ljuskällor. Se till att du får tillräckligt med förvaring. Våga inreda personligt.

Tack Susanne för att du ville vara med!
Har du gjort en renovering, stor som liten, som du är nöjd med så tveka inte att höra av dig till mig. Skicka bara ett mail till mail@inspireramera.se

0 reaktioner på ”Renovering hos Susanne

  1. Vad snyggt det blev…vilken förändring!Så du har den snygga vipp-tvålpumpen!Den har stått på min önskelista länge så nu blir det en svart sådan och jag bestämde mej för den turkosa tunnan…det blir en glad färgklick i badrummet!Ha en fin helg å kram!tina

  2. Oj så duktiga de varit! Jag bara längtar till vår renovering är klar…just nu ser det mörkt ut hehe.Ha en riktigt fin helg och lycka till med lägenhets-tittning, jag håller tummarna att ni hittar nåt ni blir nöjda med!Kram Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s