0 reaktioner på ”Ett drömhus i Italien

  1. OJOJ nu blev jag jätte avis, varför ger inte mina svärföräldrar oss ett sådant? det borde ju alla svärföräldrar göra , bara kolla så fint 😉

  2. hej tänkte be dig om en rådfråga du är super duktig på inredning och verka kunna se om de blir bra elelr inte i ditt huvud vi skall renovera vårt kök och jag vill inte ha kakel vi kall inte ha några över skåp och jag har vart sugen på tapet istället för kakel men tycker att de finns för mycket dåliga aspekter med att ha tapet på hela väggen, såhitta jag en platta på ikea i svart plexiglas så fundera på det istället men bara då en från diskbänken och sedan vitt ed någon rolig text walli ovan tror du de kan bli snyggt känns mer hygieniskt och lättare att tvätta tapet är ju inte så lätt att tvätta när fet och dyligt kommer på den. ( skåpen skall vara vita och svart bänkskiva med rostfri stål i detaljer och vitvaror) tacksam för svar mvh linda

  3. Hej!Vilket drömboende. Jag fastnade mest för trädgården. Vilken härlig altan att sitta på och njuta av utsikten. I och för sig får jag själv mitt drömboende om några veckor. Vi flyttar in i vårt hus med sjöutsikt och jag längtar såååå. Följ vårt husbygge på min blogg. Var gärna med i min tävling om ett namnsmycke.Ha det bra.Kramar Anette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s