Rusta upp för sommaren

Inte för att vi hittat vår blivande lägenhet, men balkong ska den förhoppningsvis ha. Här kommer lite inspiration från Rusta som jag skulle kunna tänka mig för att piffa till den.

Funderar på att våga mig på lite blommor också, förhoppningsvis överlever de mina mindre gröna fingrar. Finns det några fina blommor som inte kräver allt för mycket omvård? Tipsa gärna!

Foto: Rusta

0 reaktioner på ”Rusta upp för sommaren

  1. Mattan är fantastisk! Den har blivit en riktig "hit"!!! Jag köpte i veckan två svarta svensktillverkade solstolar "baden baden" för en spottstyver!!! Grymt vilka fynd man kan göra där ibland! Hoppas ni hittar en lgh ni gillar snart!KRam SOfie

  2. En gummikruka får det nog bli till vår balkong, fast vi flyttar ju till hus i Juli/Agusti… längtar tills man kan piffa till altanen med lite snygga prylar!Tråkigt med lägenheterna men jag håller tummarna att ni snart hittar något riktigt bra!Kram

  3. Jag var faktiskt på Rusta idag och inhandlade lite saker (utemöblerna du visar köpte jag förra året), de har mycket guldkorn där!!:-)Kul att kunna inspirera lite, kolakakor som är sååå farligt gott;-)Kram Sofia

  4. Jag blir bra sugen på att inreda vår nya balkong men den är ju ungefär lika stor som min armhåla och svartmålad. Mörk och trist och utan sol. Den blir nog mycket nogsamt inredd med kompostgaller så att min katt Kerstin kan spendera dagarna där. Någon ska väl ha glädje av den!

  5. Pelargoner sägs ju vara lättskötta… dock har jag lyckats få dom att totalt dö ut. Hade fem stycken förra sommaren, å inte en enda klarade sig… Kanske dags att jag ser över mina kunskaper? 😉 Hibiscus är det många som pratar gott om också… Jag måste också försöka hitta lite blommor nu, observera; lättskötta (!) blommor. Har flera utekrukor som skriker efter innehåll…Sv: Jo, dessa vattenkoppor… jag hoppas att dom snart är borta nu. Rasmus, minstingen, är ju tyvärr den som drabbats hårdast av dom… :/

  6. Petunior växer som ogräs hela sommaren, väldigt lättskötta! De finns ju i alla färgvarianter också och om man rycker bort vissnade blommor växer det ut nya hela tiden =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s