0 reaktioner på ”Kontrast

  1. Krngliggande hus såg ju riktigt mysiga ut =) Men fy bubblan för att bo så trångt, passar definitivt inte en enstöring som mig.Haha, "Margots tuttar" låter classy 😉 Men kanske överraskar?Ville ni komma förbi på söndag eller har ni andra planer? F har iallafall släppt ur sig sin onda plan och förklaring till varför han segar så mkt med att måla taket i bäbisrummet (som måste göras innan JAG kan måla VÄGGARNA!) – han tror att han kan få hjälp av er =P Nåja, han har haft rätt mkt annat att göra också, curling med jobbet för andra kvällen denna vecka ikväll tex och jobbfest imorrn. Bara nöjen..

  2. Häftigt var det men det passar absolut inte in i omgivningen. Som granne skulle jag nog inte gilla det tyvärr. Men i en annan miljö är det ju jättecoolt!!!

  3. Hej tjejen, så himla kul med en kommentar från Dig. Jag måste bara säga att jag tycker detta inlägg med det galet moderna huset, intryckt bland kulturhur, är så fräckt! Jag blev nästan mållös!!Agneta

  4. Oj vad roligt att se något från sin egen hemstad 🙂 stolt min kusin bor i huset brevid. Dem är jätte trevliga i det där lustiga vita huset. Har alltid varit så intresserad av att se hur det ser ut på insidan , så tack nu vet jag. Lika fint inne som på utsidanKramar Malin

  5. Åh vad häftigt hus! Lite kluven om jag gillar placeringen dock. De där gamla kvarteren är underbara, Landskronas äldsta hus ligger inte långt därifrån. Det är från 1600-talet! Imponerande tycker jag. 🙂 Jag får nog smyga förbi och ta mig en titt på det där huset en dag.

  6. Överraskande och riktigt snyggt hus, men kontrasten blir för störande, passar liksom inte alls in, men jag kan förstå tänket, men det kanske inte blev riktigt bra i slutändan?!

  7. å va fint så myssigt hus, jag är nöjd, men hittade ingen snygg tapet och vart i butiker och på internet och letat efter en snygg tapet, som jag hade bild på ihuvudet men hitta ingen och tänkte jaja då skiter jag i de men faktiskt så hitta jag en liknande variant av den vita du visade fast i svart på rusta som jag fall för, plus de hade faktiskt en del andra intressanta, men vill ju gärna ha en plat blank så den går att torka av ifall de behövs lite.tack så mycket och trevligt helg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s