Personligt inrett

Tummen upp för Allt i hemmets inredare Camilla Fürst som har inrett det här personliga vardagsrummet. Härliga färger, underbara detaljer och så de gamla växtplanscherna som pricken över i:et. Me like!

På tal om annat så är det många som har blivit drabbade av askmolnet från vulkanen i Island. Tur i oturen så har ingen blivit skadad och det känns bra att de tar det på allvar. Tyvärr så är Tommy strandsatt i Uppsala eftersom han jobbar där under de kommande veckorna. Nu får jag inte se han förrän nästa helg, inte roligt!

Ett plåster på såret är att jag vunnit ett fint smycke av Anette, jag valde armbandet som syns på första sidan. Perfekt för mig som är en drömmare!
Foto: Wolfgang Kleinschmidt

0 reaktioner på ”Personligt inrett

  1. Den underbara blogg du driver förtjänar att få utmärkelsen Beautiful Blogger award , Därför har jag gett dig den . Kom in på min blogg för att klicka hem din awardKram Malin

  2. Den inredningen ger vårkänslor! Läste i tidigare inlägg om dina odlingsbekymmer 🙂 Samma här. Just nu har jag allt jag drömt om – en stor trädgård där jag kan göra vad jag vill. Men vad vill jag??? Jag vill ha en massa saker i den men hur och på vilket sätt??? Vad blir fint??? Osv, osv. Har du hittat någon bra trädgårsinspiration?Ha en bra helg!Kram Annika

  3. Hej bästa tjejen, förstår om det känns tråkigt att Tommy är kvar i Uppsala! Det där med att vara ifrån varandra är inte alltid det lättaste, men desto roligare när man väl ses. Vilket underbart armband du har vunnit! En stor kram till dig

  4. Hej!Jag gillar att kika in här hos dig så därför har jag gett dig utmärkelsen Beautiful Blogger Award!! :)Det är en kul idé för att uppmärksamma sina favoritbloggar och sprida lite glädje. Kika in hos mig om du vill och se mer vad det innebär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s