0 reaktioner på ”Uppdatering av drömlistan

 1. Hej gumman, vilken underbart bra smak du har! Ett klädträd till vårat sovrum vore toppen och likaså en vipp soptunna till badrummet. Måste bara få M att inse fördelarna med det. =) Hoppas du får en bra dag trots saknaden av Tommy. Kram på dig

 2. Tack för Ditt inlägg på min blogg. Detta inlägg har en dejlig och personlig prägel, men jag måste bara berätta om min odugliga Tivoli radio. Köpte denna rollsa för många kronor, svart, big och kaxig. Har inte kunnat lyssna på något radioprogram på den, då jag bor i en liten håla på Österlen (!?) där mottagningen är dålig. Det går helt enkelt inte!!Vet inte varför jag berättar detta för Dig, förmodligen för att bilden av Din vackra lilla radio väckte förträngda känslor :)Din blogg är härlig och jag är här inne ofta och låter mig förföras!Agneta

 3. Vad trevligt att du hälsade på hos mig så jag hittade din snygga blogg! :-)Den där stolen skulle mer än gärna få bo hemma hos mig, tycker väldigt mycket om både formen och färgen. 🙂

 4. Åhh vilka fina vill-ha-saker du visar!! Lampan kikade jag på i fredags, så läcker!!:-)Jag måste säga att utemöblerna är av kanonkvalité för det priset, då de mer eller mindre har stått ute hela vintern och inte har blivit förstörda;-)Ha en fin dag!

 5. åh de trädet är verkligen underbart önska man hade haft plats för de i hallen, men att ha de i sovrummet var en bra ide aldrig tänkt på de faktiskt. ha en bra dag./ linda

 6. Jag vill också ha en ny assistent. Gillar dom nya femtiotals inspirerade färgerna 😀 Är helt inne på bakning för tillfället och har kommit på att det finns en massa saker jag behöver för att komma igång ordentligt.Så min topplista skulle bara innehålla köksrelaterade produkter om jag skulle göra en idag :)Ha en bra dag / kram kram

 7. Åh jag vill oxå ha en Kitchen Aid matberedare… Har tittat på dom en längre tid nu men dom kostar ju endel! Förresten du har ju Bengal, jag har ju bara en vanlig bondkatt (som är helt underbar) men har alltid velat ha en bengal, hur upplever du dom? Är dom mer aktiva eller så? Klättrar mycket?Kram kram

 8. Hej Sandra,Jag ber om ursäkt för att vi är så sena med annonsen, vi vill gärna annonsera på din blogg, men har haft så mycket. Vi hör av oss på mail när det börjar finnas tid och vi har en annons klar =)Jag gillar att kika in här hos dig så därför har jag gett dig utmärkelsen Beautiful Blogger Award :)Det är en kul idé för att uppmärksamma sina favoritbloggar och sprida lite glädje. Kika in hos mig om du vill och se mer vad det innebär.

 9. Hi, hi jag delar många av dina drömmar på din drömlista!Å va tråkigt att han inte kan komma hem o att ni inte kan ses på så länge! Jag sitter på tåget hem från Sthlm just nu, fast jag skulle varit hemma vid det här laget om jag hade kunnat flyga. MEn jag hoppas att flygen kommer igågn igen i veckan för vi ska flyga upp igen på fre.Mina tips när det gäller trädgårdsinspiration är trädgårdstidningar och tv-program. Jag fick massor av inspiration av Söderläge när det gick på TV. Handfasta enkla tips för vem som helst. Så trist att de la ner det.Jag e ingen trädgårdsfantast med gröna fingrar, men jag älskar o va i trädgården, påta lite o gillar att inreda även ute, det ska va fint även där. Mest av allt gillar jag grösnaker, bär och örter. Men några rabatter vill jag ha så man får lite blommor, men de ska va lättskötta. Lite buskar o träd, blanda upp med olika stentyper, dela gärna in trädgården i rum o flera uteplatser sen e du hemma 😀

 10. Maria:Bengaler är betydligt mer intensiva än vanliga bondkatter. Saga exempelvis älskar att vara med överallt och följer en som en hund. Hon älskar att få följa med ut i sele gå promenader eller sitta i famnen och hämta posten.Hon tycker om att klättra, är fascinerad av vatten och hitta på hyss dagligen. Hon blir fort uttråkad och behöver mycket aktivering. Däremot så får man tillbaka så mycket mer, så det är värt allt extra jobb! Det enda är nog att jag inte skulle rekommendera dem som en nybörjarkatt.

 11. Ja den önskelistan hade många godsaker. Kitchen Aid och Vipp skulle jag gärna ha själv. Det finns så himla mycket snyggt men så lite plats. :)Ha en fin tisdag.

 12. Bra lista. Tivoli audio har jag varit med och köpa åt mamma för många år sedan presis den i vitt..efter det har man hemma hos dem kunnat njuta i köket av en massa musik. Eames Stolen hör till mina favoriter, trots det har jag inte en sådan hemma hos mej. fråga mig inte varför. Just nu har jag shabby chic vecka på bloggen, kom in å titta lite. kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s