Tävla och vinn!


Så här går tävlingen till:

Svara på frågan – vilken av dessa tre priser från Durabel Design skulle du vilja vinna? Motivera gärna. Då har du chansen att vinna priset som du valt!

Priserna är av återvunnet material och du kan att välja mellan:
1) Paket med korgar, av återvunnen plast, värde 387 kr
2) Paket med glas av returglas och glasunderlägg av återvunna yoghurtförpackningar, värde 385 kr
3) Fat av återvunnen tvättmaskinstrumma och asp, värde 649 kr

Du behöver inte ha en blogg för att vara med. Vill du ha större chans att vinna så kan du länka till tävlingen och Durabel Design, så får du dubbel vinstchans som tack. Du får givetvis låna bilden om du tänkt länka, klicka här för att få tag i bilden. Du kan även få din dubbla vinstchans om du anmäler dig till Durabel Designs nyhetsbrev.

Har du ingen blogg, så kan du också få dubbel vinstchans genom att maila och tipsa tre av dina vänner, samt mig så jag vet att du tipsat, genom att länka till tävlingen i mailet. Maila till mail@inspireramera.se

Kom ihåg att skriva ner din mailadress så vi kan kontakta dig om du vunnit.
Tävlingen avslutas onsdagen den 28:e april kl 00.00


Uppdatering:
Stort grattis till Karin T som blev vinnaren av tävlingen!

0 reaktioner på ”Tävla och vinn!

 1. Klart jag vill vara med och tävla!OM jag skulle vinna skulle jag vilja vinna nr 2, de 4 glasen. Jag har alltid gillar återanvändning och tycker glas är ett fantastiskt sätt att göra det på. Det blir vackert och får en egen prägel.De skulle passa perfekt på landet där jag sätter in mina favoritprodukter i köket. Det ger ett mervärde till "ett glas saft" att ta med sig i trädgården.Ha en underbar vecka! / Henrick

 2. JAg skulle vilja vinna de 4 glasen. Med två små barn här hemma krasas det en hel del glas så har vi mest bara udda glas kvar skulle vara kul att hela familjen får likadana glas vid middagen!

 3. Den fina korgen (nr 1) skulle vara imponerande på sommarens första pick-nick fylld med läckerheter, något gott att dricka och en liten blomma till tjejen!

 4. Å, jag skulle vilja vinna glasen och underläggen. Vi köpte ett nytt bord som kräver underlägg så några fina nya är nåt som behövs här hemma. Har inte hittat några så dom där fina som dessutom är återvunna skulle ju sitta fint. ;)Länkat har jag gjort. Kramen, Maria

 5. Å, jag skulle vilja vinna glasen och underläggen. Vi köpte ett nytt bord som kräver underlägg så några fina nya är nåt som behövs här hemma. Har inte hittat några så dom där fina som dessutom är återvunna skulle ju sitta fint. ;)Länkat har jag gjort. Kramen, Maria

 6. Jag skulle vilja vinna korgarna.Dels för att jag är galen i korgar 🙂 och så för att just dessa korgar är så snygga och fräscha!

 7. Härlig tävling! En som till och med jag har tid för. Jag skulle absolut välja korgarna. Har en väska hemma som är underbar, den kommer att komma mycket till användning till sommaren, det är bara att slänga ner en handduk och en melon och away till beachen. Det gäller att det blir en bra sommar!

 8. Om jag vinner skulle jag helst vilja bli överraskad och inte veta i förväg vilket pris det skulle bli. Underbara vinster alla tre. Superfina glas och fantastiskt vilka fina korgar, brickor och underlägg som har tagits fram av återvunnit material! Det är detta som lockar mig mest. Roligt att läsa andras kommentarer också, jag hittade genast än fler intressanta bloggar. Tack!!

 9. Skulle hemskt gärna vilja förgylla min lilla studentetta med det fina fatet gjort av en tvättmaskinstrumma! Är en jäkligt fin idé att göra något snyggt och roligt av något som varken är snyggt eller roligt… 🙂

 10. Skulle hemskt gärna vilja förgylla min lilla studentetta med det fina fatet gjort av en tvättmaskinstrumma! Är en jäkligt fin idé att göra något snyggt och roligt av något som varken är snyggt eller roligt… 🙂

 11. jag skulle villja vinna korgarna den vita hade vart perfect nu tillsommaren för picknikar och på vintern hade jag fyllt den med handukar och haft på toaletten och de somå hade vart pefektai köket till servetter och dyligt. kram linda

 12. Hej hallojÄrligt talat var det inget lätt val…både korgarna och glasen flörtade med min "vill-ha-nerv" men jag säger nog ändå KORGARNA =)Jag kommer att länka under min tävlingsflik, dessutom kommer jag att anmäla mig för att få nyhetsbrev (jag tyckte nämligen att deras logga var så himla snygg och tt deras utbud känna väldigt intressant)K R a M // t i n a

 13. Hej!Vilka fina priser! Lika fina allihop men korgarna var det jag föll för ordentligt. Vilken fantastisk idé att omvandla återvunnen plast till något så fint. Kanske finns någon av våra alla plastgrejer i någon av de där korgarna.;) Den vita korgen hade ju varit alldeles perfekt att packa ner badsakerna och fika i och ta med sig till stranden eller friluftsbadet i sommar och perfekt då den är i plast eftersom den är lätt att rengöra från sand och eventuella glass eller saftfläckar. ;)De gröna korgarna hade varit perfekta att förvara alla mina fröpåsar i som just nu är nertryckta i en alldeles för liten gammal trälåda. Så jag hoppas på tur!Kram Lotta

 14. Jag skulle vilja vinna korgarna , Det skulle va fint i tvätt stugan så jag kan hålla mer ordning . Skulle bli fint när jag ska måla mina hyllor vita.

 15. Ååååå så flotte saker:-)Jeg vil gjerne vinne korgarna.Kommer til å bruke den store til å gå på picnik med mine tvillingjenter også vil jeg bruke den til å plukke kantareller og traktkantareller til høsten.

 16. Jag vill helst vinna korgarna. Det hadde vore jättebra å ha på picknick i sommar! Jag min mann och mina 3 barn. Perfect storlek. Små korgarna skulle jag gjerna hatt som färvaring i köket. Hadde passat perfect!! Och at det är återvunnen är jo så jättebra. Förlåt min svensk/norska.Jag länker tävlingen til min blogg:-) Jäg blir super duper glad om jag vinner, och Durabel Design kunne jag tänka mig handla flera produckter ifrån!!!!

 17. Där var ju det perfekt fatet!Har länge letat efter ett som är snyggt och kan stå framme i "barnhöjd" utan att man ska vara rädd för att småttingarna ska sätta sönder det och göra illa sig.Jag hoppas på vinst och håller tummarna för nr. 3!

 18. Jag skulle vilja vinna fatet, flyttar till egen lägenhet snart, och det skulle vara så kul att ha något riktigt snyggt, som jag valt själv, och inte är någons gamla avlagda…

 19. Jag skulle bli väldigt glad att vinna paket nr 1: kul med återvinning + att den vita hade gjort sig bra att förvara pågående stick-och virkprojekt + att dom gröna hade gjort sig bra i mitt kök!Har länkat från min blogg!

 20. Jag skulle vilja vinna korgarna, för att ge dem till min mamma. Hon kan inte få för många…Dessutom är de här korgarna ovanligt snygga 🙂

 21. Hallå där!!En härlig morgon och jag hittar denna tävling som jag ej vill missa. Perfekt skulle korgarna bli för vår del, mysigt att plocka ned några smörgåsar,mjölk flaska och äta frukosten ute med familjen. De små korgarna, en av dem så skulle jag ha lilla Ingrids nappar i, för de ligger ju aldrig där jag la dem sist. Den andra gröna skulle jag vilja ha sommar servetter i med lite rosa blommor på, lite lantligt. Kanske kan den få hänga med till husvagnen oxå.Anmälde mig även till deras nyhetsbrev. Länkade till tävlingen och till dem, se länk nedan.http://olelsi.blogg.se/2010/april/harlig-tavling-hittar-du-hos-inspirera-mera.htmlKram Olelsi / Nettan i Hälsingland.hockeytossan@hotmail.com

 22. Jag vill vinna fatet av den anledningen att jag har spanat på det en tid och för att jag tänkte att det kanske kan hjälpa mig att skapa en god kontakt med tvättmaskiner!

 23. Vilka fina produkter från Östersunds bästa butik! Jag skulle vilja vinna paket nr 2 -jag kan se hur de gör sig utmärkt på frukostbordet utomhus i sommar ;)Länkar på min blogg oxå!

 24. Vilken glädje att få vinna det coola fatet av en tvättmaskinstrumma! Återvinning i skön förening med ursnygg design. Placerad på bordet med något gott eller vackert blir det en riktig "party-snackis"!

 25. Fatet var roligt, mycket fin design och säkert mycket användbart och en kommande "måste ha grej".Hoppas att jag har turen att vinna denna gång.

 26. Åh, jag skulle gärna vilja lägga beslag på de fina korgarna för förvaring av solglasögon och annat nödvändigt nu när solen äntligen tittat fram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s