Renovering hos Emma

Är du sugen på att måla över en våttapet? Då kan jag tänka mig att Emmas renovering kan vara intressant. Det blev en underbar skillnad då de målat furutaket och våtrumstapeten vit i deras entré.

Så här beskriver hon själv sitt projekt.
Vi bor i ett hus byggt -79 där inte så mycket är gjort sedan dess. Därför så gjorde vi en budgetrenovering av vår tvättstuga som även är entré, även kallat grovkök.

Planen var: färg på väggarna och taket, måla dörren och listerna, måla diskbänkskåpet samt sätta upp några hyllor och byta blandaren. Inga stora ingrepp, men alla vet ju att med lite färg kommer man långt!

Väggarna var tapetserade med en våtrumstapet vilket vi var lite osäkra på om det skulle gå att måla, men Beckers har en bra våtrumsfärg som vi använde oss av. Egentligen hade jag velat måla golvet också, men det skulle vara alldeles för stort jobb att flytta på mastodont-varmvattenberedaren som står i hörnet.

Grovköket har alltid varit mörk och inte alls speciellt välkomnande så därför är det ju extra roligt att man med enkla medel kan göra om ett rum! Färg och tillbehör hamnade under 1000,- och blandaren nästan 2000,-. Resultatet blev ett helt annat rum! Ljust och fräscht och framförallt funktionabelt. En riktig renovering kan därmed vänta ett tag till! Andra viktigare projekt står på kö… 🙂


Tack Emma för att du ville vara med! Kika gärna in på hennes blogg Vårt hem på landet.
Har du gjort en renovering, stor som liten, som du är nöjd med så tveka inte att höra av dig till mig. Skicka bara ett mail till mail@inspireramera.se


Foto: Emma

0 reaktioner på ”Renovering hos Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s