I hjärtat av Vasastan

Den här vackra lägenheten med sekelskiftsdetaljer och underbara fönster är till salu i Göteborg. Perfekt fredagsgodis för ögonen eller hur?

På tal om hjärtan så är Tommy äntligen på väg hem! Han jobbar tillfälligt i Uppsala och kommer hem på helgerna. Förra helgen kom han aldrig hem pågrund av askmolnet som hindrade alla plan från att lyfta, så nu håller jag på att längta ihjäl mig efter honom. Har tänkt hålla mig sysselsatt med att baka tills det är dags att hämta honom på flygplatsen. Det blir kanelbullar med mandelmassa, en härligt doft att mötas av kan jag tänka mig.

Ha en trevlig helg!Foto: Alvhem

0 reaktioner på ”I hjärtat av Vasastan

  1. Tråkigt med flygena, men nu har du ju fått längta ordentligt istället :)Värkligen fina bilder på lägenheten, om alla gjorde sej sånt besvär när de skulle sälja skulle nog priserna skjuta ordentligt i höjden, eller vad tror du?Trevlig helg! Kram kram

  2. Vilken underbar lägenhet! Det måste vara riktigt skönt att få hem honom nu. Dumma askmoln som ställer till det för alla. Men han kommer antagligen bli jätteglad för goda bullarna :)Hoppas ni har en riktigt mysig helg nuKram

  3. Ja det är smaskens med nybakat! Mandelmassan räckte även till mazariner, första gången jag bakade det och det var faktiskt himla enkelt. Men tror nog att receptet kan förbättras lite (säger hon som alltid modererar i alla recept).Trevligt att få hem karln!

  4. Underbar lägenhet! Brukar vara in på hemnet och kolla på lägenheter i Göteborg, de har alltid så fina och inspirerande bilder….Hoppas att ni hittar er en lägenhet snart också, förstod att det inte blev någon av dem ni tittat på!Kram!Liza

  5. Frida:Oj så läckert att det är ni som äger lägenheten. Jag kan tänka mig att det är många som drömmer om att köpa den av er. Roligt att ni ska bygga hus, det drömmer jag och Tommy om också. Lycka till med försäljningen och byggandet av huset!

  6. Hejsan skulle vulja tipsa om en ny webbitik som precis slagit upp sina portar=)en av mina kompisars kompis vännina tipsa mig så nu tipsar jag vidare=)http://frokenm.se/ Ha det bäst och tack för att din blogg finns den är underbar att läsa=)

  7. oh om man bara hade några miljoner över. Då hade jag börjat bygga ett hus NU. Jag vill så gärna bo i ett fräsch hus där allt är inrett PRECIS som vi vill ha de. Den där sängen ska vi köpa i höst efter bröllopet. 🙂 Jag älskar hemnes sängen!kram syns på fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s