Inspirerande hallar

Hallen är det första man möts av i ett hem, men det är inte lätt att inreda den. Man måste kombinera praktisk förvaring med ett fint intryck på en ofta begränsat yta. Mitt råd är att hålla hallen ljus och försöka rensa bort allt som inte används. Exempelvis kan vinterjackor och vantar placeras i förrådet under våren/sommaren.

Här kommer en härlig dos med inspiration. Vilken hall är din favorit?


Foto: Boligmagasinet

0 reaktioner på ”Inspirerande hallar

 1. Hmm, någon av de två övre tror jag =)Det blir nog en riktig bullmamma av dig ska du se! Mazariner är smaskens, men idag blir det lite nyttigare bak i form av bröd. Gött det med, och bra att ha i frysen. Städningen efter bakandet är mindre kul..Blev ingen tjejfest för mig, vi har haft diverse främmande under helgen och däremellan passat på att få lite gjort hemma. Men hoppas ni hade det trevligt!

 2. Kul att se även om ingen direkt fångade mig. Däremot skulle jag kunna önska av vår hall att den vore liiite större, då skulle jag ha lättare att ha en ordentlig stol/bänk där för att sitta på när man tar på skor. Men man kan inte få allt man önskar 😉 Kram Jenny

 3. Kul med lite hallinspiration! Passar perfekt eftersom det är nästa rum som vi ska tag i om några veckor! Jag gillde den svart-vita hallen, men det fanns saker jag gillade från varje hall!Kram, Emma

 4. Den sista hallen tyckte jag om, tänk att ha en så stror hall!! Bra med lite inspiration för en långsmal hall (bild 4). Det är ju så de mest ser ut tyvärr…//Victoria

 5. Jag föll inte pladask för någon av dem, men den första är min favorit. Gillar färgerna i den fjärde, men inte riktigt planlösningen. Vilken är din favorit?Hopaps du haft en skön helg! Du missar väl inte den lilla tävlingen i min blogg? :)Kram

 6. Härliga inspirationsbilder! Jag gillar fyran och sexan bäst 🙂 Hemma hos oss håller jag som bäst på att försöka göra lite vårfint genom att tvätta och stoppa undan vinterkläderna. Bara det gör stor skillnad! Kram Anna

 7. Jag föredrar nr5, ljust och ledigt. Undrar dock hur de här hallarna skulle se ut om man hängde ett mer realistiskt antal jackor och satte ett normalt antal skor där. Förmodligen inte riktigt lika snygga men antagligen mer verklighetstrogna…

 8. Min favorit är nog nummer 4, så härligt omatchande att det matchar och rärg, uta att vara för mycket!

  Men alla hallar var fina! Kikar genom din hall-kategori för att få lite inspiration till min 60-tals hall 🙂

 9. Hej!

  Jag letar inspiration till vår hall och blev överförtjust i den stor spegeln på nedersta bilden. Vet du var man kan köpa den?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s