Trevlig valborg

Hur många av er kommer att grilla ikväll? Vi kommer att ha tillaga lax och potatisknyten på elden, det kommer bli riktigt gott! Nu är det bara att hålla tummarna att regnet och askmolnet håller sig borta. Hämtar nämligen upp Tommy från flyget imorgon innan allt folk kommer hit.

Nu är våren här, hur underbart är inte det? Blir sugen på att plocka fram min eldkorg, men den förblir nog nedpackad i sin kartong till vi flyttar till hus.


Foto: Pid

0 reaktioner på ”Trevlig valborg

  1. Här blir det grillning oxå och även i morgon för då firar vi vår tös som fyller 8 år.Vi har ju en el grill så vi får se hur det blir med vädret, annars får vi väll grilla under taket.Sen blir det väll och gå i väg på majkase en sväng.För att sen stoppa barnen i säng och i morgon fixa fika på säng. Ha en fin valborg!!Kram Olelsi / Nettan i Hälsingland.

  2. Jag kommer att fira Valborg med sambo och några vänner. Vi vill grilla men har än så länge inte något ställe att grilla på (jobbigt när ingen har hus än utan bara lägenhet). Kanske dags att börja organisera, haha?Trevlig Valborg!

  3. JAg tror vi väntar med grillningen tills i morron. Här e det mulet och det skulle regna ikväll 😦 Vi hoppas över Valborgsfirandet, det e ett riktigt familje- och barnevent och alla våra kompisar har småbarn så vi känner oss mest som 5:e hjulet vid sånna tillställningar. Så det blir en lugn hemmakväll ist och lite fix i källaren :-)Önskar er ett riktigt trevligt Valborgsfirande, utan regn, och en härlig helg!

  4. Det blir varken valborgsfirande eller grillning… Det regnar och ingen av det här landets invånare firar valborg 😦 Jag tycker att alla länder som har vinter borde fira när våren och värmen kommer :)Trevlig valborg!!

  5. Hade varit jätte mysigt att grilla men de var så kallt och ruggit i går. Bor inte så långt i från er. Och här ute var de bara dis. Fick bli kött på spisen. Men snart får man ta fram grillen! LÄNGTARHA en trevlig valborgs helg. Mamma iza

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s