Fler lägenheter

Idag blir det inte mindre än tre lägenhetsvisningar för våran del. Det gäller att passa på medan Tommy är kvar i Umeå. Vi ligger på köplats 2, 5 och 1 på respektive lägenhet. Det ska bli spännande att se vad vi tycker om dem!

0 reaktioner på ”Fler lägenheter

  1. Hmm, jag skulle nog satsa på så mycket kvm som möjligt! Den översta ser ju ut att ha en mysig planlösningen för köket/v-rummet så den tycker jag ser bäst ut, på papper i alla fall;) Ha så roligt!

  2. Gillade verkligen den första planlösningen 🙂 Håller tummarna att ni snart finner den ni söker! Vill ju se vad som händer när du sätter klorna i lägenheten :PTack för en inspirerande blogg!

  3. Hoppas att ni hade en trevlig dag och att ni hittade något som föll er i smaken? 🙂 Det är inte lätt det där, det handlar ju så mycket om en känsla. En känsla som två dessutom helst ska känna. 😉 Håller tummarna för att något av dessa alternativ hade den där känslan. :)Kram Lotta

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s