Vår blivande lägenhet?

Igår var vi som sagt och tittade på tre olika hyreslägenheter och det var lägenhet nr 1 som vi fastnade för. Den är på 71,9 kvm, ligger på andra våningen av tre och har balkongen i söderläge. Parkett fanns det i vardagsrummet och det fanns möjlighet att byta tapeter i både vardagsrum och kök samt ett byte av köksluckorna.

Nackdelarna är att badrumsmattan inte är så fin (den har en mörk rödaktig nyans), och att det är plastmatta i de övriga rummen men det kan vi leva med. Vi är på andra plats i kön, så om de som ligger etta inte vill ha den så flyttar vi dit. Senast lördag kommer vi få veta, så nu är det spännande!

0 reaktioner på ”Vår blivande lägenhet?

  1. Åh så spännande! Ett tips som jag tycker är en snygg lösninh i badrummet är att lägga trätrall. Till exempel är Ikeas Molger fint om de har den kvar. Annars har Bauhaus många att välja på. Lätt att lägga, billigt och lätt att ta bort när ni flyttar så att det inte blir någon "åverkan". 🙂 Håller tummarna!

  2. Det låter jättespännande. Planlösningen ser bra ut på ritningen, gillar att det ändå är lite öppet mellan kök och vardagsrum. Håller tummarna för er! Kram

  3. Jag håller självklart också tummarna för er!! 🙂 Lät som en riktigt kanon-lägenhet! Å det finns ju alltid stora fina rya-badrumsmattor om du vill försöka dölja den mindre fina badrumsmattan 🙂 kram på dig!

  4. Spännande, ser ut att vara en schysst planlösning. Ja det är ju vad det är med hyres, man kan ju inte få allt tyvärr .Lite svårt att göra nåt åt en röd matta i badrummet förstås, men du hittar nog nån lösning, inte sant;) Lycka till!

  5. Såg fint ut, är det möjligen Ålidhöjd? Fick den tanken då jag hörde om den röda badrumsmattan…hade den när jag bodde där och lyckades till slut trivas med den:) Lycka till!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s