A2 designers

Här kommer fredagsgodis i form av A2 designers, svensk design när den är som bäst. Synd att de inte har någon återförsäljare här uppe i norr för det skulle vara roligt att få kika på möblerna.

Tack för alla som höll tummarna att vi skulle få hyreslägenheten. Det funkade nämligen! Vi fick den så nu blir det förhoppningsvis flytt den 1 juli. Ytterligare en glädjande nyhet är att kvartersvärden sagt att vi får byta alla tapeterna samt plastmattan. Det blir inte av förrän till hösten, men det kan vi leva med. Sedan är det inte helt omöjligt att vi får alla köksluckorna utbytta och att det går att installera en diskmaskin.

Nu längtar jag till vi får packa ner, sortera och flytta över våra saker. Tänk att få inreda 72 kvm istället för 43 kvm som vi har nu. Inte dumt!

Trevlig helg!


Foto: A2

0 reaktioner på ”A2 designers

  1. Grattis! Kanske blir en tur till ikea då för att fylla ut alla extra kvm;) Vi ska dit i helgen för att fylla ut vår lite mer…Svar: Tack så mycket! Har kommit igång rejält nu så det har blivit en till tavla med liite annorlunda motiv:) Trevlig helg!

  2. Hejsan!Tassar förbi o tipsar dig som tävlar/ har tävlat hos mig tidigare att jag nu dratt i gång en ny härlig en i samarbete med Wilda Hem – Inredning & presenter där du har chansen att vinna ett presentkort värt 400kr + fri frakt!Trevlig helg! Kram

  3. så dumt med badrumsmattan! men hur ser badet ut, fick itne fram så mycket från planlösningen? har ni fått något svar ännu?

  4. Men stort grattis till er, vad kul att ni fick lägenheten!Vi längtar oxå efter våran flytt… ska bli så kul att få göra lite nytt i hemmet =).Kramis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s