Boom

Igår kollade vi runt på några trädgårdsmöbler till balkongen och kikade på Rustas erbjudande om ett bord och två stolar i vitt för 1 000 kr. Tycker det såg riktigt bra ut, tills vi hittade liknande möbler för 500 kr på Coop. Dit återvänder vi imorgon och fyndar! (Glömde så klart Coopkortet igår)

Det var inte den enda shoppingen vi planerar att göra. Hittade nämligen både en fin soffa och matsalsmöbler på Boom, när vi egentligen bara tänkt strosa igenom affären innan vi begav oss hem. Så nu är de bokade inför flytten!

Egentligen är jag lite less på ek, men med ekparkett i vardagsrummet kommer det här bordet passa in riktigt fint. Bordet är för övrigt enbart för fyra stolar och inte sex som på bilden nedanför. Det kommer bli så skönt att få ett ordenligt matbord istället för barbordet vi haft de senaste fyra åren.


Foto: Boom

0 reaktioner på ”Boom

  1. Jag börjar också känna en smygande sting av trötthet när det gäller ek. Vi har renoverat vårt hus och det har tagit tid, så lång tid att ek var superhett när vi började men nu verkar dalande när vi börjar bli färdiga 😉 Står lite i valet och kvalet nu när nya hallmöbler ska inhandlas, vitt eller ek? Är inget jättefan av vitt heller visserligen. Även det "vita hemmet" börjar ju kännas lite trist. Kan inte du som hänger med skriva en liten trendrapport, kommer ek och vitt ersättas och i så fall av vad?

  2. Kul med nya möbler inför flytten! Min syster och hennes sambo har bordet från Boom du visar på bilden. De är väldigt nöjda med både det och stolarna. Trevlig helg! Kram Anna

  3. jag bara avskyr vårt barbord.. inte för att det är fult (för det är skitsnyggt) men det är inte praktiskt eller bekvämt när man måste hoppa upp för att sätta sig där (jag är bara runt 1.60 lång).

  4. 🙂 visst drömmer man knasigt ibland! Kan tänka mig att din dröm får en till att vakna med ett ryck, obehagligt när man känner att faller :)Ha en go kväll!Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s