Renovering hos Sara

Sara – Sara vill fara har gjort en underbar förvandling i deras allrum på övervåningen. Från ett rum utan funktion till rum man verkligen vill umgås i.

Så här beskriver hon själv sin renovering:
Vi var bara så himla less på vårt furuträsk däruppe på övervåningen, vars användningsområde (lekrum) var passé sedan länge. Dels hade pojkarna hunnit bli för stora för det, och så hade jag ju som sagt börjat stöka till det rejält med lådor och annat som jag inte riktigt visste var jag skulle ha det annars. Det var ett riktigt skämsrum!

Även om jag saknar den sista touchén med tavlor och soffbord och lite annat, så önskar jag att jag kunde förmedla skillnaden på före och efter bättre än vad bilderna lyckas återge. Med det vita taket och de skira gardinerna är det som om taket har lyft en decimeter om inte mer.

Det kan tyckas dumt att smälla upp nya väggar som vi gjorde (vem vill förminska ett rum frivilligt?), men faktum är att det var en riktigt lyckad lösning. Snedtaket gjorde rummet svårmöblerat, och nu fick vi ju ett extra rum för förvaring, plus en perfekt tevevägg – bara att dra sladdarna direkt igenom.

Tapeten med maskrosorna har vi bara på en vägg, det syns kanske inte så tydligt, men på de andra väggarna är det en enfärgad tapet istället.


Tack Sara för att du ville vara med! Kika gärna in på hennes blogg Sara vill fara.
Har du gjort en renovering, stor som liten, som du är nöjd med så tveka inte att höra av dig till mig. Du behöver inte ha en blogg för att vara med. Skicka bara ett mail till mail@inspireramera.se

0 reaktioner på ”Renovering hos Sara

  1. Åh vad bra det blev! Vilken skillnad lite färg kan göra, helt otroligt vad rummet lyfte.Jättekul med dessa renoveringsbilder, keep up the good work 😉 Kommer från oss så småningom också!Kram Susanne

  2. Så fint det blev!Gillade hur fönstrena är placerade och det blev så fint med de ljusa gardinerna där.Håller med om att det är kul att se före/ efterbilder.Kram kram!

  3. Det blev verkligen jättesnyggt hos henne, att väggen kunde göra så stor skillnad! Hoppas du får en fin dag och så tänkte jag passa på att säga grattis till lägenheten, tror inte jag gjort det än.Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s