Award x 4!

Jag har fått fyra utmärkelser den senaste tiden, det värmer! Tusen tack till JoyForHome, Smått & snyggt bloggen, Sand´s drömmar och Tomteboanna. Det är alltid roligt att få höra att ens blogg uppskattas, speciellt då jag lägger ner mycket tid och energi på den. I november så har Inspirera Mera funnits till i fyra år och det är fortfarande lika roligt att blogga.

Det som gör det så roligt är bland annat all kontakt man får med liksinnade. Under åren har jag både fått kontakt med och träffat många av mina läsare. Jag har även fått chansen att träffa många andra inredningsbloggare och egenföretagare. Det är hur roligt som helst! Så fortsätt kommentera och maila, det uppskattas!

0 reaktioner på ”Award x 4!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s