Gör dina egna betongklot

Via bloggen Jennys hus fick jag tipset om de här läckra betongkloten som man kan göra själv. Klicka här för att se instruktionerna! Förhoppningsvis kan jag övertala mamma att göra några med mig. Hon gillar betong precis som jag så det lär inte bli några problem.

Om ni tycker jag är långsam på att svara och uppdatera just nu så finns det en förklaring. Jag har nyligen börjat jobba kväll/natt på ett labb så det tar upp mycket av min ork just nu. Igår kom jag hem kl 03.30 efter ett 7½-timmars pass och det var ändå mitt kortaste pass denna vecka. Idag är jag däremot ledig och kommer ägna kvällen till att svara på era mail och kommentarer.

Det är alltid lika roligt att ni hör av er ska ni veta, så det är bara att fortsätta maila och kommentera så gör jag mitt bästa för att svara i tid.Foto: Design gal


0 reaktioner på ”Gör dina egna betongklot

  1. så härliga klot du visar, tack för tipset 🙂 vad spännande det låter med att jobba på ett labb 😀 Ha nu en underbar ledighetPassar även på att tipsa om min tävling på min bloggKram Malin

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s