Tävla och vinn designdörr!


Om Swedoor Jeld-Wen

I maj lanserar Swedoor nya ytterdörrar i en dörrserie som heter Character. Namnet syftar på att man kan få ett mer personligt uttryck på sitt hus genom en annorlunda ytterdörr. I en första omgång lanseras 13 olika dörrar i 15 färger.

Det som är speciellt med Character-dörrarna är att glasöppningarna inte har några lister, varken på utsidan eller insidan. Tillsammans med dolda gångjärn får dörren ett helt nytt designuttryck som är mer rakt och stilrent – och dessutom blir dörren både tätare och säkrare. Det här sättet att tillverka dörrar på är Swedoor helt ensamma om på marknaden.

Så här går tävlingen till:
Motiverar vilken av Character-dörrarna som du vill ha, då har du chans att vinna just den dörren! (värde cirka 12 500 kr) Antingen kan du göra deras ”vilken-dörr-är-du-test”, via några enkla frågor får du hjälp att hitta din favorit bland Characters dörrar och färger eller så kan du klicka här och scrolla ner en bit för att se de olika modellerna och färgerna du kan välja mellan.

Du behöver inte ha en blogg för att vara med. Vill du ha större chans att vinna så kan du länka till tävlingen, så får du dubbel vinstchans som tack. Du får givetvis låna bilden om du tänkt länka, klicka här för att få tag i bilden.

Har du ingen blogg, så kan du också få dubbel vinstchans genom att maila och tipsa fyra av dina vänner, samt mig så jag vet att du tipsat, genom att länka till tävlingen i mailet. Maila till mail@inspireramera.se

Kom ihåg att skriva ner din mailadress så vi kan kontakta dig om du vunnit.
Tävlingen avslutas söndagen den 6:e juni kl 00.00

Ett bidrag per person!
Vinnaren utses av Swedoor Jeld-Wen och kan inte överklagas.

Lycka till!


Tävlingen är avslutad! Stort grattis till Carola som vann designdörren!

67 reaktioner på ”Tävla och vinn designdörr!

 1. Vi flyttade in i vårat hus för ungefär tre månader sen och sedan dess har hela huset genomgått en total renovering på insidan och nu har vi även börjat på utsidan. Men som alla husägare vet så kostar det rätt så mycket pengar att renovera ett helt hus och när våran altan rasade in i Mars så bestämde vi att göra en inglasad altan nu i sommar. Men när den är färdig har vi inga pengar kvar till att kunna byta ut våran fula brunbetsade dörr från 70-talet som verkligen skulle bli pricken över i:et. Därför skulle jag vilja vinna Drop i färgen NCS S0502-Y för att kunna känna att huset är komplett! Tack för en blogg men bra inspiration och fina tips!

 2. I sin röda stuga med vita knutar, ramlar dörren snart i bitar. Min mor behöver en ny dörr där hon bor. En vacker dörr med karaktär ifrån Swedoor, hoppas jag att mor den vita Charmed får. DÅ kan hon öppna sin dörr med välbehag. Utan påhälsning av tjuvar och känna obehag.

 3. I sin röda stuga med vita knutar, ramlar dörren snart i bitar. Min mor behöver en ny dörr där hon bor. En vacker dörr med karaktär ifrån Swedoor, hoppas jag att mor den vita Charmed får. DÅ kan hon öppna sin dörr med välbehag. Utan påhälsning av tjuvar och känna obehag.

 4. Vid speciellt väder vår ytterdörr sväller,för att komma ut då är det rugbytakter som gäller,barnen kan om detta ibland klaga,och det dåliga samvetet börjar gnaga,det är konstigt att vissa saker bara inte händer,men turen nu kanske kommer och lyckan vänder.Enligt testet skulle jag vilja ha en lila Lily men det stämmer inte alls utan vann jag skulle det önskas en Pulse (NCS S 5020-R90B)Har länkat:http://care69.blogspot.com/2010/06/6-juni-vinn-en-ytterdorr.html

 5. Jag vill vinna "DigitsNCS S0502-Y" fast det ska stå nummer 1 på den då. ;P Vill vinna den till min pojkväns far för de håller på att bygga i huset och som present för alla deras motgångar så vill jag ge dem en dörr. ;D en sprillans ny dörr. 😉

 6. Vi köpte vårt gamla hus från 1909 för snart 5 år sedan, och mycket tid (och pengar!) har gått åt till att renovera och fixa. Vår dörr är ful och i dåligt skick, men inte det som prioriterats först trots att den är det första man möter när man kommer hit.En ny dörr skulle få mig att le varenda gång jag går ut eller kommer hem :-)Om jag skulle vinna skulle jag vilja ha enPulse i grått, som jag tror skulle bli jättesnygg till vår faluröda fasad och vita knutar.Här länkar jag för en extra vinstchans:http://medlivochlust.blogspot.com/2010/06/jag-tavlar-om-en-ny-ytterdorr-fran.html

 7. Åhh, vilken tävling! Tänk om jag skulle ha turen att vinna! På vårat gigantiska hus finns inte mer än 12 ytterdörrar så att vinna EN hade ju inte varit fel.Swedoors dörrar är otroligt fina! Designteamet vet vad de gör. Jag skulle vilja ha en Luna

 8. Oj vilken underbar tävling. Vår ytterdörr sänker utseendet på hela huset. Huset skulle få ett rejält lyft med en snygg och personlig ytterdörr. Jag tyckte det fanns jättemånga snygga men måste jag välja en på stående fot får det bli en Lotus i vitt. Tror den skulle göra sig jättefint mot vårt vita stenhus. Eller kanske man skulle snitsa till det med lite färg kanske. Har även bloggat här http://lillalillan-lillan.blogspot.com/2010/06/lackra-ytterdorrar.html

 9. Hej, deltar gärna i tävlingen.Kan detta vara en skänk från ovan, måntroefter besök hos inspireramera börjar frö´t att gro.En dörr kan man vinna som har något visst,rena linjer och ingen synlig glasningslist.Inget snack om saken, dörren är så snygg…och innanför den kan man känna sig trygg…Har ingen egen blogg så länkning uteblir tyvärr.Min favorit är Lotus NCS S3502YTack för trevlig tävling!Hälsningar Piabakformen@gmail.com

 10. Är ute i sista sekunden min icke desto mindre vill jag gärna vara med och tävla. Jag önskar den gråa dörren, Drop, till vårt 50talshus här i Umeå. Vår nuvarande dörr är en gammal ekdörr full med mögelprickar. En ny dörr skulle göra mig överlycklig! (Å maken med, då han slipper köpa den)Håller tummarna! Hälsningar Camilla

 11. Jag vill ju gärna vinnaså jag får ju testa rimma…Så många dörrar finajag vill att alla ska bli mina!En får man önska sig dockoch den kanske skulle vara i grått…Men en svart "Beat"den hade verkligen gjort sitt!Till det gråvita tegletDå hade nog grannarna gått och sneglat Så en dörr från Swedoor vill jag gärna ha,annars kan det faktiskt va!Kram Dessi

 12. Pulse NCS S4050-Y80R Denna dörr skulle bli klicken över it på vårat hus när det väl är färdigt! Skall måla om huset och jag vill vill ha röda dörrar denna var såå fin! Hoppas nu på lite tur.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s