Ett gammalt arkivskåp

Jag har fyndat ett gammalt arkivskåp på Blocket. Det var kärlek vid första ögonkastet och trots att det var betydligt större än jag trodde i verkligheten så kommer den bli klockren i vår kommande lägenhet. Jag funderar på att måla den i högblank vit och ha den brevid skrivbordet.


Foto: Blocket

0 reaktioner på ”Ett gammalt arkivskåp

  1. Det blir nog toppen! De brukar få en sån ful yta, så lite slipning och ny fräsch färg kommer nog göra underverk!Lite slipning och ny fräsch färg sammanfattar barnkammaren också, är ju aplänge sedan ni var här och hjälpte till men man kan väl säga att F´s motivation att slipa inte varit på topp 😉 men nu tar det sig, ska bli så skönt att få det färdigt även om ungen inte kommer bo där än på ett bra tag.

  2. Kul med blocket fynd =)Tror säkert det blir fint i vitt. Själv skulle jag nog satt en vit tapet ned något blankt mönster på, på själva lådorna.Lite roligare men ändå diskret, men det är ju jag ;)Hoppas du haft en bra helg // Kram kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s