Vill du också smaka?

Jag blev kontaktad av Polarbröd som frågade om vi ville prova två av deras senaste nyheter. Pumpabröd och Glödhoppa. Båda bröden var goda, men favoriten är helt klart pumpabrödet. Den kommer det definitivt ätas mer av här hemma.

Vad sägs om att ha en till snabb tävling? Jag vill ju att ni också ska få chansen att få smaka. Fem vinnare får nämligen två produktcheckar var! En produktcheck på pumpabrödet och den andra på glödhoppan.

Det enda du behöver för att vara med och tävla är att tipsa om något gott smörgåspålägg som kan passa eller varför inte vad man kan göra för annorlunda godsaker med bröd.

Här kommer ett smarigt smörgåsrecept från självaste Carina Brydling!
Lycka till! Ni kan tävla till och med kl 12 imorgon.


Nu är tävlingen avslutad. Grattis till  J , Gella ,  Jessica , Ulrika och Tessi! Ni har vunnit två produktcheckar var.


Pressfoto: Polarbröd

0 reaktioner på ”Vill du också smaka?

  1. Mmmm, brööööd.. Glödhoppan har vi provat, den var kalasgod som "klämma" med lite renost på. En smarrig rökt skinka hade nog gjort susen också. Sen andra har vi inte provat men så snart bäbis är ute så ska jag frossa i brie och rökta korvar så det är mina förslag =)Låter guld att ni kan ställa upp! Antingen så får F komma med nyckeln – eller är du hemma och vaken imorgon förmiddag? Ska till barnmorskan på morgonen så kan stanna till hos er om det inte är så att du sover efter en hard nights work?

  2. Pumpabrödet lät ju spännande. Kul med nya sorter.Något som är fantastiskt gott är rabarberkompott (rabarber, socker och lite kardemumma) ihop med getost och lite solrosskott. Annorlunda men lätt att göra och värt att prova!!

  3. Pumpabrödet har jag kikat på i affären men inte köpt än. Det låter himla gott Mitt favoritpålägg är lite majonnäs, gurka, tomat och rökt kalkon. Mums!

  4. Vad gott det såg ut!!! Blev sugen på en riktig macka nu.När jag lyxar till min frukost/lunch brukar jag steka lite bacon knaprigt, blanda creme fraiche och pepparrot och salt till en derssing, stke brödet i lite smör så det blir frasigt, skiva avoccado, gurka och tomat. Lägga allt på mackan (helst dubbel) och njuta… Länge sen nu men imorgon blir det nog en sådan Macka igen!!!Kram

  5. Lät som riktigt goda mackor!Något som jag gillar är rökt sik, så varför inte en röra med lite sik, rödlök, dill, ägg och creme fraiche och avsluta med lite salt och peppar. Den röran och ett salladsblad i min macka så blir jag mätt och nöjd =)ha en trevlig kväll sandra!Kram A

  6. …mosa en avokado, bred på bröd, droppa lite citron över, skiva romanticatomater och lägg på, strö över flingsalt och ev solrosskott…lika gott till det gröna teet på morgonen som till ett glas chardonnay på kvällen.

  7. Hej!Vad roligt med nya smaker!Ett gott pålägg som jag kan tipsa om är; philadelphiaost och skivade tomater med lite (valfri) olja på och peppar. Blir så gott med den kalla osten och de solvarma tomaerna till eftermiddags thet i bersån.Hoppas jag får chansen att prova pålägget på dessa mackor )

  8. Ett enkelt men väldigt gott pålägg är brieost med skagenröra/skaldjursröra eller någon annan god röra på… Mmmmm, mums så gott!! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s