Rolig inbjudan

Bünsowska huset på Strandvägen är en av Stockholms vackraste kulturhistoriska byggnader, som genom historien blivit hemvist för såväl stadens näringslivstoppar som kulturelit. De två hörntornen och fasaden i rött och svart tegel ger huset dess speciella karaktär.

Nu säljs två exklusiva lägenheter i detta hus. Pris: mellan 150 000 och 200 000 kronor per kvadratmeter! Jag blev inbjuden av Oscars fastighetsmäkleri att komma dit och kika. Tyvärr kunde jag inte ta mig till Stockolm! Men bilderna fick jag skickade åt mig iallafall och givetvis vill jag dela med mig till er.

0 reaktioner på ”Rolig inbjudan

  1. Ja det var ingen dålig inbjudan, men jesus vilket pris :-S Det ser ju ut att vara ganska stort oxå! Dock bor jag hellre utanför stan och njuter av den då och då, än att inte kunna släppa ut mina barn och andas avgaser hela dagarna ;-)Kram

  2. Jeez, det är till att kräma ur pengar 😮 men finns det någon som vill och kan betala så vem är jag att döma 😉 Den dag vi blir multimiljonärer så kanske en liknande weekendvåning i någon hip och mysig stad blir aktuell? Tills dess håller jag mig till betydligt färre kronor/kvm i Gunnismark =)

  3. Oj vad vackert!Inte riktigt min smak,men väldigt fint ändå.Det har gått otroligt bra med flytten.Jag kikar in här varenda dag för att få inspiration:)Har du någon färg som är modern och som är modern länge så får du gärna säga till.Jag vet nämligen inte vilken färg vi ska satsa på i köket.Turkost är något som jag har funderat på.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s