Betonggrått på väggen

Årets färg är turkosa, det har nog ingen missat. Något som passar väldigt fint med turkosa är grått, det lyfter verkligen ett rum. Jag skulle nog inte gå så långt som att måla väggarna betonggrått, men läckert är det.

På tal om annat så är det nu 16 dagar kvar till vi flyttar till vår nya lägenhet. Snart har jag 72 kvm + balkong att inreda, det kliar i fingrarna vill jag lova. Ser verkligen fram emot att få visa er vårt nya hem och sedan visa före och efterbilderna efter renoveringen som är till hösten. Jag kommer använda den tiden till att prova hänga upp saker och ting innan de nya tapeterna kommer på plats.


Pressbild: Alcro

0 reaktioner på ”Betonggrått på väggen

  1. Grattis till nya lägenheten:)) Låter så roligt att få tomma rum att sätta sin prägel på.Jag vill gärna se före/efter det är ju nästan det roligaste..att se förvandlingen=D Milla

  2. Nja, betonggrått går inte hem hos mig, men ljusare grått finns redan här hemma. Däremot finns inte turkos för det är en färg jag inte kommer överens med. Spännande med nya bostaden. Packandet pågår för fullt antar jag? :)Ska bli kul att se hur den ser ut. Ha en fin helg.

  3. Förstår att du längtar massor:) Lycka till ned flytten . Ska bli kul att se förändringens och renoveringens vindar blåsa hos er till hösten. Ha en fin måndag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s