Den sista middagsbjudningen

Förra helgen hade vi den sista middagsbjudningen i lägenheten innan flytten. Det blev en massa grillat och hemmagjorda jordgubbsbakelser. Känns som att jag fortfarande är mätt! Dukningen gick i grönt och vitt så vi fick användning av mateus-porslinet som jag hade turen att vinna.

Jag tror de återstående dagarna kommer att gå fort. Ett par dagars jobb sedan är det inplanerat en klassåterträff (10 år sedan man gick ut 9:an!) och ytterligare en veckas arbete, sedan är det dags att packa ihop. Känns både spännande och lite sorgligt. Har bott här i över fyra år nu och vi gillar verkligen lägenheten, men jag måste erkänna att det kommer bli härligt med mer kvadratmeter och en balkong i söderläge att inreda.

Foto: Sandra Stenberg – Inspireramera.se

0 reaktioner på ”Den sista middagsbjudningen

  1. blandade känslor kan jag tänka mig.. jag kände likadant när vi flyttade i höstas. Men man vänjer sig snabbt och alla extra kvadratmeter hjälper en att läka snabbt ;)Mateus porlinet är magiskt!!!! Vilken tur du hade 😉

  2. Så e det alltid med flyttar! För det mesta har man ju trivts bra där man bor o det e ju inte för att an inte trivs som man flyttar. Men så länge man byter upp sig, i ert fall till något större och en härlig balkong, så brukar det bli suveränt och man trivs ännu bättre :-)Det e ju väldigt spännande o flytta! Nya ytor att planera och inreda 🙂

  3. Lycka till med den kommande flytten! 🙂 Visst är det väl så att det alltid känns lite sorgligt att ta farväl av en del av ens liv. Men livet består ju av olika faser och förhoppningsvis flyttar ni nu mot en ännu bättre fas av ert liv och en ny härlig bostad. :)Kram Lotta

  4. De gröna tallrikarna är helt underbara!!!Även om det kommer kännas konstigt i början, tror jag det blir jätteskönt för er att få större och balkong.Kram Annette

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s