Det mystiska blomsterbudet

Det ringde i torsdags och då fick jag reda på att ett blombud var på väg. Vem kunde det vara ifrån? Ringde till Tommy och undrade om det var något på gång, men nej han var lika förvånad som mig. Började då funderade om det kunde vara från min familj eller vänner, men det kändes konstigt då jag varken fyller år eller har något att fira.

40 minuter senare kommer buketten med bud och den är riktigt stor! Full med bland annat rosor, liljor och nejlikor. Snabbt som bara den hittade jag igen kortet och mysteriet löste sig. Buketten var från Sweedoor och Navigator som anordnade tävling med ytterdörren tillsammans med mig. Gulligt av dem eller hur?

Nu har vi en vacker bukett att njuta av medan vi packar inför flytten. Gissar att det här är de sista bilderna ni får se av lägenheten för nu kommer det råda total kaos framöver.


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Det mystiska blomsterbudet

  1. Vilka fina blommor!Lycka till med flytten, längtar ej tillbaka till flyttkaoset då vi flyttade nyss.. men nu så är det ännu stökigare hemma för de har börjat med stamrenoveringen;)Ha det topp och lycka till med flytten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s