Inredning till barn

Det skulle vara så roligt att få inreda ett barnrum. Där kan fantasin och färgerna få ett större utrymme, fast samtidigt skulle jag vilja ha en röd tråd så att rummet inte får ett kaotiskt intryck.

På tal om kaotiskt, det verkar som att jag kan hämta ut lägenhetsnyckeln redan på fredag. Isådanfall börjar vi flytta om två dagar! Jippie!


Foto: Frapp, Bolagret och Rusta

0 reaktioner på ”Inredning till barn

  1. Härligt att ni får ytterligare några dagar på er för flytten! Barnkammare är roliga, men tänkte i mitt stilla sinne när jag slet och målade att det kommer iiiinte ta lång stund så ska den otacksamma lille j*keln säkert "sätta sin egen prägel" och måla om rubbet =D Och säkert med Spiderman eller annat som jag maniskt försöker undvika.

  2. jag förstår din tanke om att fantasin och färgerna får större utrymme i ett barnrum. längtar själv efter att få inreda ett barnrum! men den dagen kommer väl, någon dag :)vad roligt med nyckeln, grattis! väntar med spänning att få se hur ni inkvarterar er i nya lägenheten.

  3. Jamen eller hur! I ett barnrum kan man ta ut svängarna på ett annat sätt än i resten av hemmet. Det är nog det jag längtar efter mest med huset, att få inreda Viggos rum… 🙂 Utmaningen blir att få till förvaringen på ett bra sätt. För som Malin skrivit redan; de har ju en del grejjer de små buskottarna. :)Skoj med flytt! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s