Minipaus

Vi har haft några hektiska dagar då mycket skulle hinna göras, därför blir det en pausbild på en underbar trädgård fylld med betong och grönska. Visst blir det en underbar kontrast?

Vill ni höra en rolig historia från flytten? Första gången vi skulle låsa upp dörren och kika in så hittade vi inte dörren. Haha, snacka om att vi blev förvånade! Det var inte fel hus heller, däremot så visade sig att vi var på fel våning. Vi trodde vi skulle bo på näst högsta våningen, men det visade sig att vi bor högst upp. Det var en trevlig överraskning!

Återkommer snart med bilder från lägenheten.


Foto: Michael Förster för Sköna hem

0 reaktioner på ”Minipaus

  1. "Takvåning", inte illa! Vi var lite småsugna på att kika förbi er igår påväg hem från en lunchdejt på Ålidhem igår men var osäkra på om ni var i nya eller gamla läggan + att ni säkert hade massor att göra =) så det får bli när ni hunnit komma lite mer i ordning. Bra att bäbis inväntat er flytt också, så ni är redo för djurjour när det beger sig! Vilket gärna kan få bli nu innan midsommar..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s