Trevlig midsommar!

Underbart nu är det midsommar! Nu känns det som att sommaren är här definitivt. Hur firar du midsommar i år? Vi kommer att gå på bröllop. Det har jag sett fram emot länge! Paret som gifter sig är så fina tillsammans så det är nog bäst jag tar på mig vattenfast mascara för tårarna lär ju rinna.

Tänkte att du skulle få en uppdatering av mitt målarprojekt. Nu är första lagret av grundfärg på plats, så nu är det bara att vänta 10 timmar innan första lagret färg kan målas dit. Om resultatet blir bra så kommer jag lägga upp precis hur jag gjorde ifall fler är intresserade av att måla på fanér.

Trevlig midsommar!


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Trevlig midsommar!

  1. Sedär, det tar sig! Snart ska vi också gå upp och måla. Det är såå skönt när grundjobbet är klart så man får börja se lite resultat =) Ha det så trevligt på bröllopet! Har vi en punktlig bäbis så får ni ett samtal senare om att vi är på väg in till förlossning, för idag är Dagen D – kan du tänka dig. Misstänker dock att gossen i fråga inte alls tänker hålla tidtabellen utan ligga kvar och misshandla mina inre organ..

  2. Så spännande med bröllop idag! Får hoppas på fint väder och ja, ta den vattenfasta mascaran, det är nog säkrast! Spännande med byrån, det blir nog bra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s