Pianopallen

Det här är pianopallen köpte jag på Blocket, den är från 50-talet och har blivit restaurerad av en kvinna som köper in gamla möbler och ger dem nytt liv. Jag fick bland annat veta att kvinnan som ägde den innan förvarade sina garnnystan i den.

Jag blev riktigt förtjust i den och planerar att ha den i sovrummet vid min sminkhörna. Däremot så måste jag dela den med Saga, hon är minst lika förtjust i den som ni kan se.Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Pianopallen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s