Vår balkong

Mamma tipsade om att de hade bra pris på trall på Clas Ohlsons. De tog 99 kr för ett fem-pack trall (30×30 cm), så vi snabbade oss dit och fick tag i nio förpackningar precis innan de stängde. Efter en hel del sågande och pusslande fick vi ihop det. Det blev betydligt mysigare och det känns skönt att vi inte behöver frysa om fötterna längre eftersom balkongen lär användas flitigt i sommar.Du ser också våra blomlådor som vi fyndade på Lagerhaus för 49 kr styck. I dem har jag satt jordgubbsplantor som vi fått av min blivande svärmor. Det ska bli spännande att se hur de klarar sig hemma hos oss.

 


Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Vår balkong

  1. Det blev ju himla snyggt och till ett billigt pris dessutom. Perfekt. Blomlådorna är jättesöta. Hoppas att du har gröna fingrar nu. ;)Ha en fin måndag.

  2. ja visst blev det lite skillnad! Nu ska vi bara fundera på den där idén jag hade om att tapetsera en fond bakom skrivbordet, vi har ju tapeten men ingen tapetserarvana. Såg skönt ut med trallen! Här har en av jordgubbsplantorna en gubbe som var nääästan helt röd igårkväll, så kanske blir att premiärsmaka ikväll! mumsTräff på SMVC idag, så vem vet – kanske det blir aktuellt med djurvakt snart? Eller det ska det väl vara oavsett vad som sägs idag, nu är det ju banne mig BF+3..!

  3. Trallen gör verkligen skillnad, fint! Vi la också trall på vårt trista betonggolv, nu används balkongen betydligt mer! Lycka till med jordgubbarna! Kram!

  4. Vi har också haft trall i en par år, men vi har den fullstora varianten. Jätteskön att gå på och lätt att torka av… Lycka till och hoppas ni trivs med er nya lägenhet… Kram

  5. Wow! Vilken skillnad! Bra jobbat och kommer säkerligen att kännas skönt i jmf med betong. Påminner mig dock om vår altan som VERKLIGEN behöver oljas in och återfå ngn slags träfärg…. Är i dagsläget askgrå 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s