Måla över tapeten

För ett tag sedan blev jag kontaktad av branschorganisationen SVEFF (Sveriges färgfabrikanters förening) som har projektet Måla över tapeten. De undrade ifall jag ville bli sponsrad att måla över en tapet med deras metoder.

Tyvärr så har vi inte möjligheten då vi bor i hyreslägenhet, men som tur var har våra kompisar nyligen flyttat till en västerbottensgård som de rustar upp. De ställde gärna upp på att vara med och valde att måla över en strukturtapet som de hade i ett av rummen. Här nedanför så får ni se hur fint det blev!Foto: J – Villagunnismark

0 reaktioner på ”Måla över tapeten

  1. Vad grymt!!! Vad är det för färg? Vill ha samma!!!!Finns det i vitt? Kökstapeterna ska målas om! :)Hur går det för er med allt?Lycka till! KRam kram

  2. Laura:De har använt Beckers Elegant Väggfärg, den borde absolut finnas i vitt. Det är bara bra med oss, har äntligen flyttstädat vår gamla lägenhet och börja komma i ordning med den nya. Hur går det för dig och nya lägenheten? Trevlig helg!

  3. Det ska jag genast kolla in! Jag har har två kontakter i taket vid vårt stora fönster i arbetsrummet där jag har tänkt ha två sånna här lampor. Men jag har inte blivit färdig till o fixa det än, men det ska jag bli snart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s