Tävla och vinn en ECO – tvättmaskin

Så här går tävlingen till:
Svara på frågan ”Vad är det som gör ECO-tvättmaskinen miljövänlig?” som kommentar i detta inlägg. Då har du chansen att vinna ECO-tvättmaskinen W6863.

Tips! Här kan du hitta svaret.

Du behöver inte ha en blogg för att vara med. Vill du ha större chans att vinna så kan du länka till tävlingen, så får du dubbel vinstchans som tack. Du får givetvis låna bilden om du tänkt länka, klicka här för att få tag i bilden.

Har du ingen blogg, så kan du också få dubbel vinstchans genom att maila och tipsa fyra av dina vänner, samt mig så jag vet att du tipsat, genom att länka till tävlingen i mailet. Maila till mail@inspireramera.se

Kom ihåg att skriva ner din mailadress så vi kan kontakta dig om du vunnit.
Tävlingen avslutas tisdagen den 20:e juli kl 00.00

Ett bidrag per person!
Vinnaren utses av ASKO och kan inte överklagas.

121 reaktioner på ”Tävla och vinn en ECO – tvättmaskin

 1. Åhh, vilken vinst :)Tvättmaskinen har två vattenintag, en för kallt vatten och en för varmt vattnen. Den utnyttjar en redan existerande varmvattenkälla och blandar detta varmvatten med kallt vatten alternativt värmer upp vattnet, för att nå önskad temperatur. På så sätt krävs inte lika mycket elenergi för att värma upp vattnet. Ett mycket smart system.Hoppas du har en härlig sommar! Jag kikar in på din blogg då och då. Tycker du har en fin stil. Jag kan skicka dig lite bilder på vårat snart färdiga kök. Tidagare var det ett klassrum med plastmatta, turkosa vävväggar och en brunlackad panel. Nu det 100åriga gamla trägolvet tagits fram lutats och vaxat. Väggarna går i vitt och grått och där den svarta tavlan fanns finns numera ett 5m långt kök i högblankt rött. Mitt i rummet finns en köksö med ugn och spis!

 2. ECO-tvättmaskinen har två vattenintag istället för ett, ett för varmvatten och ett för kallvatten. Maskinen justerar automatiskt den mängd varmt och kallt vatten som behövs för att uppnå rätt temperatur för det program du valt. Om vattnet behöver vara varmare än det inkommande varmvattnet värmer tvättmaskinen upp det till önskad temperatur.

 3. ECO-tvättmaskinen har två vattenintag istället för ett, ett för varmvatten och ett för kallvatten. Dessutom sparar den upp till 60% av elen.

 4. Hejsan, jag deltar gärna i denna fina tävling om en miljövänlig tvättmaskin. Min nuvarande maskin är nämligen en riktig "energitjyv". Hoppas på tur…Svaret kommer här:ECO-tvättmaskinen har två vattenintag istället för ett, ett för varmvatten och ett för kallvatten. Maskinen justerar automatiskt den mängd varmt och kallt vatten som behövs för att uppnå rätt temperatur för det program du valt. Om vattnet behöver vara varmare än det inkommande varmvattnet värmer tvättmaskinen upp det till önskad temperatur. På ett 60º -program sparar du så mycket som 24 minuter och 60 % av tvättmaskinens konsumtion av elenergi.Sommarhälsningar Piabakformen@gmail.com

 5. Tvättmaskinen är varm- och kallvattenansluten. Den justerar automatiskt den mängd kall- och varmvatten som behövs för den temperatur du valt. Behövs varmare vatten än det inkommande, värmer maskinen det till rätt temperatur. Därför kan du spara upp till 60 % av maskinens konsumtion av elenergi.

 6. Den här tvättmaskinen har två vattenintag, en för kallt vatten och en för varmt vatten. länkar på blogg oxå :)Hoppas jag vinner!!! 😀

 7. Tvättmaskinen har två vattenintag, en för kallt vatten och en för varmt vattnen. Den utnyttjar en redan existerande varmvattenkälla och blandar detta varmvatten med kallt vatten alternativt värmer upp vattnet, för att nå önskad temperatur. På så sätt krävs inte lika mycket elenergi för att värma upp vattnet. Ett mycket smart system.Jag tävlar för att mamma och pappa verkligen är i behov av en ny tvättmaskin. Att dra ner på energiförbrukning är super!

 8. Den använder både kallt och varmt vatten och mixar och blandar vattnet för att spara på elen. Nu är det min tur att spar både på vatten- och elförbrukning. Den ännu levande tvättmaskinen föddes, hör och häpna, 1990!!

 9. ECO-tvättmaskinen har två vattenintag istället för ett, ett för varmvatten och ett för kallvatten. Maskinen justerar automatiskt den mängd varmt och kallt vatten som behövs för att uppnå rätt temperatur för det program du valt. Om vattnet behöver vara varmare än det inkommande varmvattnet värmer tvättmaskinen upp det till önskad temperatur. På ett 60º -program sparar du så mycket som 24 minuter och 60 % av tvättmaskinens konsumtion av elenergi.

 10. Svaret är att det som gör ECO-tvättmaskinen miljövänlig är att den har två vattenintag istället för ett, dvs ett för kallvatten och ett för varmvatten, vilket medför att mindre ström går då den inte behöver värma upp vattnet själv samtidigt som det är bra för naturen. Tvättmaskinen justerar själv den mängd varm- och kallvatten den behöver för att uppnå rätt temperatur. Tack vare detta sparar tvättmaskinen upp till 60% av maskinens konsumtion på ett 60 minuters program. Fantastiskt!

 11. Vilket pris i tävlingen, jag hoppas på en vinst =)Tvättmaskinen är mer miljövänlig på grund av att det finns två vattenintag, för respektive kallt och varm vatten.Maskinen justerar automatiskt den mängd varmt och kallt vatten som behövs för att uppnå rätt temperatur för det program du själv valt. Om vattnet behöver vara varmare än det inkommande varmvattnet värmer tvättmaskinen upp det till önskad temperatur. Kram Rebecka

 12. Tvättmaskinen är mer miljövänlig eftersom den har två vattenintag, en för kallt vatten och en för varmt vattnen. Den utnyttjar en redan existerande varmvattenkälla och blandar detta varmvatten med kallt vatten alternativt värmer upp vattnet, för att nå önskad temperatur.

 13. Oj, här är jag ute i sista minuten… Tvättmaskinen är miljövänlig pga 2 vattenintag. Ett för varmvatten å ett för kallvatten. Vår tvättmaskin som börjar ge upp nu så en ny skulle sitta fint. Håller tummarna för fullt!Kramen, Maria

 14. ECO-tvättmaskinen har två vattenintag istället för ett, ett för varmvatten och ett för kallvatten. Maskinen justerar automatiskt den mängd varmt och kallt vatten som behövs för att uppnå rätt temperatur för det program du valt. Om vattnet behöver vara varmare än det inkommande varmvattnet värmer tvättmaskinen upp det till önskad temperatur. På ett 60º -program sparar du så mycket som 24 minuter och 60 % av tvättmaskinens konsumtion av elenergi.

 15. Vilken galen tävling! Jag är givetvis med. Bor hemma hos min mamma och hennes tvättmaskin har gått sönder. Jag kommer snart (förhoppningsvis) att flytta hemifrån och mamma har inte råd att köpa en ny. En tvättmaskin är inte billig och dessutom drar dom ju så fruktansvärt mycket el! Dåligt för plånboken OCH miljön. Fast jag vet att mamma skulle bli mycket glad (självklart ger jag den till henne om jag vinner) av att slippa springa två kvarter till tvättstugan… : ) Rätt svar: ECO-tvättmaskinen har två vattenintag istället för ett, ett för varmvatten och ett för kallvatten. Maskinen justerar automatiskt den mängd varmt och kallt vatten som behövs för att uppnå rätt temperatur för det program du valt. Om vattnet behöver vara varmare än det inkommande varmvattnet värmer tvättmaskinen upp det till önskad temperatur. På ett 60º -program sparar du så mycket som 24 minuter och 60 % av tvättmaskinens konsumtion av elenergi.

 16. Inkopplad till både varm- och kallvattenintaget,är ASKOS tvättmaskin av det smartare slaget.För när man använder en del varmvatten direkt,uppstår en 60 procentig energispareffekt,och som bonus gör varmvattenintaget min tvätthelt fri från fläckar av fett!Tyvärr ingen blogg, men jag läser med nöje andras!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s