Nästan färdig

Nu är balkongen nästan färdig! Trall, matta, jordgubbsplantor och balkongmöbler är på plats, nu saknas bara två rosa oljelampor som finns gömda någonstans i förrådet. Det har även tillkommit två tomatplantor vi fått av J, så nu hoppas jag det blir att äta både jordgubbar och tomater i sommar.

För att ni ska slippa vänta på det färdiga resultatet så får ni se hur det ser ut just nu istället. Hoppas du får en trevlig helg!Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Nästan färdig

  1. En kaffe och en stund att snacka inredning med dig hade varit trevligt med dig på den balkongen!Kul att du hittade till min blogg! Keep in touch!Sandra, kolla även in de lättskötta möblerna hos EMU som Designmäklarna är agenter för i Sverige på http://www.emu.it Ha det gott!

  2. Är verkligen hög mysfaktor på balkongen! Synd bara på blåsten, även om jag i nuläget tycker det är skööönt 😉 Skulle vilja köpa en liknande cafégrupp som er, att ha ute på altanen. Den vi har är ju trasig och skruttig och ska egentligen förpassas upp till balkongen, men vi får väl se om det blir denna sommar eller kanske vara smart och shoppa på höstrean!

  3. åå så fint du/ni fått till det! hög mysfaktor!måste fråga, varifrån är sittdynorna? är de svart/vit-randiga? ha en fortsatt trevlig helg!

  4. Lilla jag:Tack! Jag hittade den i soporna och kunde inte låta bli den. Givetvis blev det en ordenligt tvätt först och sedan var den som ny.Paula: Tack! Sittdynorna är /vit-randiga och är är från Överskottbolaget (ÖoB) och kostade cirka 50 kr styck. Pysseliten:Nej mattan är i tyg och kommer inte från Rusta. Om jag ska vara ärlig så hittade jag den i soporna 🙂 Den var hel och fin och efter en tvätt var den som ny. Då vi har ett ordenligt tak över balkongen så blir den inte blöt om det regnar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s