Det går framåt…

Det går framåt med arkivskåpet, ja iallafall sakta men säkert. Själva skåpet är färdigmålat, men nu återstår lådorna. Det kommer jag förhoppningsvis hinna sätta igång med idag. Jag kommer även passa på att måla om en gammal stringhylla som jag köpt tidigare.

Jag har aldrig målat möbler förut så det känns extra spännande att se slutresultatet. Givetvis delar jag med mig av bilderna när det är färdigt.
Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Det går framåt…

  1. Det ser ut att bli väldigt bra. Har försökt övertala sambon att vi också behöver ett arkivskåp men han menar att det inte finns plats. Tyvärr har han rätt och just nu finns det inget som jag vill göra mig av med. Hoppas att dagen blir bra!

  2. Målat om massor av möbler och aldrig blivit besviken, man måste dock vara så noggrann som möjligt!Sv: Tack så mycket! Hur har det gått för dig, med dina illustrationer menar jag? Kommer ihåg att du skaffade en ritplatta för ett tag sedan. Kram!

  3. Virkelig smart å pusse opp og male opp dette Arkivskapet.Spennende å se når du har fått ferdig skuffene også.Balkongen ble jo bare så koselig og fin!Klem

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s