0 reaktioner på ”Bloggklassiker

  1. Det är ganska roligt att se hur vissa saker etsar sig fast bland bloggare (även hos mig). Men det är ju just för att de är väldigt fina saker! Den stora väggklockan från Ikea och blocket från Svenskt tenn är ju exempel på andra saker. Roligt inlägg! 🙂

  2. Kul inlägg!! Jag gillar Swing-vaserna… och det verkar som att flera med mig också gör det;) Dom har dykt upp lite här och där i bloggsfären!Tjings

  3. Olle Eksells kakaoögon har ju rätt många också… dock har jag tyvärr ingen då min man inte alls gillar den :-p Hoppas du får en bra start på veckan! Kram Anna

  4. Babelkakfaten (Koizool)är absolut också en bloggklassiker, liksom en fin placerad bakobok av Leila. Ett ljushus i någon form har nog också de flesta bloggare bloggat om, liksom Cole & son tapeten med träd. Hm… Jag kan nog fortsätta ett bra tag till på lite utnötta "tjatisar" i bloggvärlden ler Kram å njut av sommaren!

  5. Jag skulle gärna ha en Kitchen Aid men de är ju så tråkigt dyra 😦 Man får väl önska en i 40-års present (om 8 år) hahaha… Hoppas flytten gått bra! Kram Jenny

  6. Det är verkligen fina saker!hm…jag försöker komma på några mer,men just nu står det stilla.Men som någon nämnde tidigare,Olle Eksell-affishen.Kanske Filippa-k muggarna skulle vara med!ps. Du måste verkligen åka till Gotland nångång,det är som att komma utomlands lite.Kraaaam!!

  7. Ja, den kan då inte vara känsligare än tapeten i vår förra lägenhet, den vat helt vit=) Men det märks att man måste vara ordentlig, för dom som bodde i vår nuvarande lgh före oss har skitat ner tapeten i hallen rejält. Ganska äckligt faktiskt=/ Tack för komentaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s