Köksrenovering

De här före och efterbilderna kommer från tjejen som driver bloggen Home and desire. Deras kök fick en totalrenovering och gick från ett mörkt dysert kök till ett ljust och modernt istället. Även trappan fick sig en omgång färg, visst blev det en härlig förändring?

Jag gillar att de behöll de bruna detaljerna på bjälkar och vägg, det blir en fin kontrast till det vita och ger en personlig touch till deras hem.


Har du gjort en renovering, stor som liten, som du är nöjd med så tveka inte att höra av dig till mig. Du behöver inte ha en blogg för att vara med. Skicka bara ett mail till mail@inspireramera.se

Foto: Home and desire

0 reaktioner på ”Köksrenovering

  1. Vad fint det blev =) vi håller också på att göra en renovering av vårt kök, dock i miniversion då det är en hyresrätt. Men man ska trivas där man bor så det är värt de=) ha en bra söndag!

  2. Jättefint blev det! MEN jag skulle gärna vilja ha så kallade "prisuppgifter" på hur mycket allting kostade.. Alltså det är ju klart att ens personliga touch och smak har mycket att göra om det blir snyggt eller inte, men även hur mycket pengar man har och vad man har råd med.. Nog kan jag renovera vårat kök och göra det skitsnyggt om bara nån ger mig 100 000.. Jag blir mer imponerad om någon lyckats göra om ett kök för bara några tusenlappar. Du vet, dom här små detaljerna som gör så mycket – färg, handtag osv.. Haha, läste just igenom det här inlägget och det lät lite negativt.. men kan påpeka att det handlar lite om avundsjuka också från min sida 😛

  3. Visst blev det snyggt :)Dessi och hennes sambo har lyckats finnemang! Jag och Dessi bor för övrigt i ett nästan exakt likadant hus och det är så himla kul och se och jämföra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s