Vardagsrummet

Nu är det bara finliret kvar i vardagsrummet, några tavlor ska upp och klockan ska flyttas men i det stora hela är det klart. Sladdarna ska också fixas, men det väntar vi med till september då vi fått omtapetserat.

Vad roligt att så många har kommenterat om vår specialbyggda hallmöbel för att dölja kattsandlådan. Det uppskattas ska ni veta. Jag har läst varenda rad och kommer givetvis ta mig tid att svara tillbaka så fort jag får tillfälle.

Trevlig helg!
Foto: Sandra Stenberg – inspireramera.se

0 reaktioner på ”Vardagsrummet

  1. Är på soffjakt och din ser ut o vara i en bra storlek till mitt nya inte så stort vardagsrum. Kan du dela med dig vart du har inhandlat den någonstans? (:Väldigt fin blogg. Första gången jag vart inne men kommer att komma tillbaka 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s