Inspiration till huset

Här kommer några väl valda inspirationsbilder som speglar hur vi vill ha det i huset vi är sugna på att bygga här i Umeå. Den ljusgröna/turkosa kaklet tillsammans med det högblanka köket, ett ovalt badkar till badrummet och mörkt valnötsgolv för att bryta av mot allt de vita. Mums, det är godis för ögonen!

0 reaktioner på ”Inspiration till huset

  1. Snygga material och det där ovala bakaret kan få flytta in hos mig med, skratt. Fast jag har ett gammalt gjutjärnsbadkar som ska få komma in "OM" badrummet någonsin blir renorverat, skratt!Kram Milla

  2. Åh så fint! Nu är man verkligen sugen på en alldeles egen place..först måste man läsa, ta examen,skaffa jobb….jobba ett par år..sen så har man kanske råd med en etta 😀

  3. Underbart med inspiration! Jag ser det överallt och längtar till den dagen vi skaffar hus! =)sv: Ja, så jävla tråkigt att den var slut. Men istället tänker jag gå till second hand butiken jag var på i veckan och köpa en väl utvald och sedan måla den svart! 🙂

  4. sv: Jasså är du också trött hela tiden? Men det har blivit överdrivet för mig på senaste tiden, nu känns ögonen som om jag varit uppe hela natten 😮

  5. Oooh, yes, bara ögongodis alltihop. :)Här är allt bra. Maken ska tömma vårt sovrum i morgon för att börja underarbetet innan det ska tapetseras. Sen ska det in nytt golv också. 🙂 Ha en fin måndag.Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s