Så var jag plötsligt 26 år

Hurra idag är det min födelsedag! Har inte upplevt någon åldersnojja än, kanske för att min ideala ålder är 30 år. Har du någon ideal ålder som du vill uppnå eller gå tillbaka till? Det skulle vara roligt att veta.

Vad händer då idag? Jo först blir det att resa upp till Piteå för att umgås med min familj, sedan blir det middag tillsammans med våra goda vänner och sedan blir det att bege sig ut på festivalområdet för att njuta av Lars Winnerbäck, mera mat och den härliga stämningen. Det kommer bli underbart med andra ord.

Trevlig helg!


Foto: Flickr

0 reaktioner på ”Så var jag plötsligt 26 år

  1. Stort grattis på din dag! Hoppas att du får en riktigt fin dag. :)Hoppas också att konserten blir riktigt bra. Mina döttrar åker upp i morgon för de jobbar. :)Ha det gott.

  2. Grattis på födelsedagen!Tyckte att just 26 kändes bra 🙂 (passerades för ett par år sedan).Ha en härlig helg,Rebecca

  3. Stort Grattis på DIN dag, hoppas den blir så där mysig å härlig!Själv fyller jag imorgon och passerar 33, kommer ihåg att jag längtade till att fylla 30 å nu längtar jag till 35 :DStora Grattiskramar

  4. Hej och stort grattis!Jag är nyfiken på om du kommer berätta i bloggen vilka som vunnit tvättmaskinen och kökskranen?/Lillan

  5. Grattis!!! 😀 Själv kommer jag nog alltid att känna mig ung eftersom min man är 9 år äldre… 😉 Jag hinner liksom smälta de högre åldrarna innan jag själv är där. 😀

  6. Grattis! Det låter som att du har perfekta planer för din födelsedag! 🙂 då håller jag tummarna för att ni får fint väder också:) Ha så skoj nu!

  7. Grattis på din födelsedag! Jag fyller 30 i december och måste erkänna att jag har lite åldersnoja… Lyckliga dig som får se Winnerbäck! Kram Anna

  8. Ett sent grattis! Hoppas du hade en toppendag. Att få höra Winnerbäck på kvällen låter som den perfekta avslutningen. Vi har också varit på hans konsert och han var ju som vanligt fantastiskt bra!Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s