Lisa Bengtssons dockskåp

Lisa Bengtsson har inrett ett dockskåp som nu säljs på Tradera. Pengarna kommer oavkortat gå till Rädda Barnen och är ett samarbete mellan Tradera, Bonnier, Micki och Lekmer.se. Dockskåpet finns endast i ett exemplar och givetvis så följer möblerna med.

Härligt, jag skulle vilja se mer sådana projekt med ett gott ändåmål. Det vinner vi alla på i det långa loppet.


Foto: Tradera

0 reaktioner på ”Lisa Bengtssons dockskåp

  1. Så läckert!Ett sånt dockskåp i originalutförande har vi, jag har tänkt att man skulle pimpa upp den med lite andra "tapeter", men har inte hunnit göra det än.

  2. Wow! så häftigt! har en dröm faktist att få inreda ett dockskåp till min dotter.Hoppas kunna få göra det inom en snar framtid,men det gäller att hitta ett sådant hus som jag växte upp med.

  3. Så coolt dockskåp! I like! Så kul när dom är i 2010 stil dessa små dockskåp! Måste nog kolla upp vårt dockskåp här hemma och coola till den! Bra gjort!:)

  4. Sååå fint! Letar efter ett dockskåp till min dotter när hon fyller år, iofs några månader kvar, men det är aldrig för tidigt att börja leta och köpa nu, tack för tipset:)

  5. Elena:Ja visst är det roligt med samarbeten som leder till något bra!Åse – interiörgudien:Ja det är nästan så att man blir sugen på det själv, fast man inte har några barn 🙂Jenny:Haha ja precis, mitt dockskåp var inte inrett så här fint.LissenTo:Ja visst är det roligt med något sådant oväntat?Mrs. b:Vad roligt att pimpa upp ett dockskåp själv. Hoppas du visar bilder på det sen så man får se.room by sofie:Håller med, hon är riktigt duktig!J:Jo det är knappt att man ser att det är i miniatyr.Clinen:Jag håller med!Alexsandra:Hoppas du hittar ett sådant dockskåp snart, kanske finns det på tradera, blocket eller på loppis?Jenny:Haha, ja det skulle ta emot.Tina:Ja hoppas att budet går upp så Rädda barnen får in en fin summa pengar.Carolin:Haha, ja det håller jag med om! Speciellt om det är så fint som Lisas dockskåp.Kristina:Haha, ja det skulle vara roligt om det fanns en "killevippenspik". Då hade jag trivts bra där inne gissar jag.cc:Ja gör det! Du får gärna visa upp ditt omstajlade dockskåp sedan 🙂Martina:Roligt att du blev inspirerad! Hoppas du hittar ett fint dockskåp till din dotter.

  6. Hej, vad kul att Lisas dockskåp uppskattas. Det är verkligen fantastiskt fint! Förutom auktionerna på Lisas och Karin Mannerståls dockskåp utser vi nu Sveriges bäst inredda dockskåp tillsammans med Mama.nu! Här tävlar du med bilder på ditt dockskåp: http://www.mama.nu/lekmer/Tävlingen pågår till 101007.mvh,Johan EnglundLekmer.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s