0 reaktioner på ”Kan du hålla dig?

  1. Jag väntar troget tills jag har den som äkta blädderex! Längtar riktigt att krypa ner i soffan med IKEA´s senaste och samtidigt ladda för höstens/vinterns småprojekt här hemma…;)Katalogen är på gång i september va´??Kram på dig!

  2. Gella:Ja det håller jag med om. Den kommer att komma i brevlådorna under vecka 34 (dvs 23-27 augusti) om jag inte missuppfattat det helt och hållet.Anette:Jag tror i slutet av augusti kommer den (vecka 34)Linda:Ja det är inte lätt att hålla sig. Jag är rätt så otålig när det gäller sådant.Caroline:Tror den kommer under vecka 34! Så några veckor kvar är det tyvärr.Lollo:Ja allt blir ju så lätt tillgängligt via internet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s