Formex!

Idag sätter Formex igång, det är en stor fackmässa där bloggare, journalister, grossister, inredningsexperter och inköpare samlas i Älvsjö. Denna gång kommer jag inte vara med då vi har ett underbart bröllop att gå på istället.

 

Det kommer att rapporteras för fullt därifrån så varken jag eller ni kommer att missa något trots allt. Jag kommer se till att länka och kanske till och med få en vänlig själ till att skriva en trendrapport åt oss.

 

 

 

0 reaktioner på ”Formex!

  1. Jag har nu fått uppleva min allra första dag på Formex och har haft en härligt inspirerande dag. En och annan rapport kommer säkerligen framöver 😉 Det hade varit roligt att få träffa dig, men förhoppningsvis får jag fler chanser. Ha det bra! Kram Anna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s