Pixlar istället för rutor?

Hästens annars så traditionellt rutiga säng visas nu istället upp med pixlar. Denna säng är unik och har uppkommit genom ett samarbete med textildesignern Cristian Zuzunaga. Sängen visades upp första gången under möbelmässan i Milano och kommer även att dyka upp i Helsingfors under Habitaremässan i början av september.

Personligen föredrar jag rutor, men visst är det roligt med något annorlunda?


In contrast with Hästens traditional beds with squares they have now presented a bed with a pattern of pixels. This bed is unique and was made through a collaboration with textile designer Cristian Zuzunaga. The bed made its first apperence during the Milan Furniture Fair and will also show up in Helsinki on Habitare-fair in early september.

Personally, I prefer the squares but it´s fun to see something different don´t you agree?

Pressfoto: Hästens

0 reaktioner på ”Pixlar istället för rutor?

  1. Hej är du en sådan bloggare som ställer frågor från din blogg likt " Dagens Fråga" eller är du nyfiken på vad andra tycker om allmänna händelser som du vill ha svar på? Just nu finns en ny tjänst under uppbyggnad för att på ett professionellt sätt ställa frågor till sina läsare och samtidigt öka antalet läsare på sin blogg. Skicka ett mail till peterander@hotmail.se för att bli informerad om när tjänsten kommer ut. tjänsten kommer givitvis vara gratis. Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s